Dead and gone

faaaaaaaaaaaa*n vad trött och gnällig jag är!

-Gick upp med syrran klockan halv 7 imorse, packade och fixade mig. Gick kl 7.10 till T-centralen, satte mig med en kaffe och åt frukost i väntan på tåget till norrköping.
-Tog tåget 8.21 kom fram 9.33 och tjejerna mötte mig. Här var jag på riktigt bra humör.
- Humöret sjunker rejält vid lunch när de inte har ngn sallad kvar.. ska det inte finnas mat till alla elever oavsett hur dags man äter? + det var jättegod mat.. suck där satt jag med mina 2 ägg.. Jag ooorkar verkligen inte mer.
-vid eftermiddagen på vägen hem och busschaffören inte ser att jag vill gå av bussen vid söder tull utan fortsätter köra.. Det är då Lotta blir förbannad. 
- och så har det fortsatt fram tills nu..

Här är lite bilder från skolan idag och kursen igår:)

Kursen

Labben i skolan.

Storstan here I come!

Kom till praktiken imorse och min stressande handledare Cia frågar mig om jag vill ta henna plats på Extentionskursen i stockholm ikväll. SURE! Vad har man att förlora? Så om 40 min går mitt tåg till stockholm med Camilla, Lisa och Cissi. KULKUL kmr det bli. Jag tar såklart med mig kameran och dokumenterar allt. Blir oxå att sova hos syrran som jag inte träffat på ett tag nu, och imorron tar jag tåget till Norrköping och skolan 8.20:)

Antar att jag bloggar hos syrran meed... Jag kan bara inte leva utan det;)

Puss!


Late Night!

Japp sitter här och jobbar på min uppsats om "Vem ska stoppa trafficking?" Javisst det är ett intressant ämne och jag har läst mycket om det men hur ska man få in all fakta och alla historier? Det är det som är den verkliga frågan. Men nu känner jag såhär klockan kvart i elva på en söndag och hjärnan inte riktigt håller måttet. Risken är stor att jag skriver jättemycket och imorron när jag tittar kommer allt låta skit.

Gårdagen var inte riktigt som jag väntat mig. Jag och Alex hade inte superkul och gick istället hem klockan 1 från starlight och tittade på tv och la oss tidigt, vi förlorade ju trots allt 1 hel timme nu när vi ställde om till sommartid. Nu sitter jag och lyssnar på låtar jag lyssnade på för 2 år sen. T.ex High med James Blunt. De är härliga. Men nu är jag så sömnig så jag ska krypa ner i sängen. Jag vill inte sova själv. Usch.. inte bra.

 
Sleep tight.

P.S, På Gallerix har de satt upp en annons med mig som bakgrund från Allpeople.se. Don't miss it

Fest!

Jag är taggad till MAX! fira Matte 18 år på safiren ikväll!

'

Jag är kamerakvinna ikväll så bilder kommer.


lördagmorgon/lunch

Gårdagen var trevlig med Alex och hans gäng Pontus, hillevi, rebecka och Magnu. Vi drog oss först mot Pizzerian Nobel där det blev pizza för en del och sallad för en del. Efter maten när alla var belåtna drog vi oss vidare till spece och köpte 2 l läsk, popcorn och 1 kg godis.. (inget av dessa tog slut) haha. Vi drog oss alla hem till Alex och tittade på en film kallad RockenRolla.. själv förstod jag inte så mkt av den efter som jag somnade i soffan ca 1 halvtimme i mitten. Lite svårt att fatta slutet men man kan sammanfatta hela filmen med många "Gangstars" som skjöt folk och gömde liken haha! så upplevde jag filmen.

Nu sitter jag eller rättare sagt Alex och tittar på smalville maraton.. Själv sitter jag och bloggar och ber om ursäkt ifall ni inte får tag på mig. Min mobil dog  nämligen imorse...

Ikväll blir det fest med frisörtjerna+ några extra. Hade gött!

Later. <3

sweeeet


Lotta mörkhårig feb-08


That's right, so sweet.. Dagen idag har varit så sweeeeet!
- LUNCH på PAUS med Gabbie, Mallan, Helgus, Persi och Emma. De tog sallad jag åt keso,ägg och morötter. haha
- Tog 12.00 bussen hem och drog mig ner till biblan med matteboken i högsta hugg! Maatteprov på fredag jippie*!

Ikväll blir det att ta det lugnt och njuta av kvällen. Greys anatomi såklart.

Kanske ska ta mig lite kvällsmat, är riktigt hungrig och sugen på min fruktcoctail med yougurt:) Det är mums!

Förövrigt längtar jag riiiktigt mycket till helgen. Det ska bli så kul:)

LUNCHEN med girlsen!

Dålig dag



Det här kommer bli en dålig dag. Jag har huvudvärk, jag är trött, jag hittar inte mina glasögon så jag måste köpa nya i stockholm. Jag fryser varannan timme och svettas varannan. Jag har ont i magen.

MEN
Idag får jag träffa Malin och Helga, OCH vi har ingen labb så vi kommer hem tidigt.

Jag var bara tvungen att gnälla av mig lite;)

PUSS<3

uppochnerdag!

Ja precis.. idag har det hänt en del jäääätteroliga saker och dessutom en hel del tråkiga saker.
Roliga saker:
- ska få göra en tjej till bröllop på hud och hår*:)
-  gjorde håruppsättning på emely

- träffade Helga efteer praktiken och snacka med henne en stund:)

Tråkiga saker:
-Jag är hungrig.. jämt..
- mina hörlurar gick sönder:(
- vattengymnastiken blev inställd
- jag 'är trött.

Puss på er alla!

veckans sista dag.



Söndag, måndag imorron. Ny vecka. Nya möjligjheter HAHAHAA
Ja det kommer bli tufft nästa vecka med tanke på att man var ledig onsdag torsdag och fredag den här veckan. Men på tisdag får jag träffa Malin och Helga:D Wiiiiiiieee. Idag är som alla söndagar en inget-planerat-dag. Det ända jag har planerat är att plugga matte och cykla över till pappa och hämta min mobilladdare. Min mobil har varit död i ett dygn nu. Usch jag inser hur beroende jag är av mobilen. Så om ngn vill mig ngt så får de ringa hem:)
 Nu ska ja och mamma laga lunch. Spenat, 2 ägg och en tomat.. mums?


bild

Här kommer bilden alla har frågat efter. Jätteduktigt gäng. Tack Allpeople.



soft dag

Ja precis.. najs dag.. lite seg bara.. Vaknade upp hos alex imorse mysigt.. hade svårt  att sova bara så var inte den piggaste när jag cyklade till sultans och fikade med Agnes, emmelie,jw och hedvig. Vi köpte en tårta och delade på.. MUMS vad god den var, botten; kladdkaka. Lager; vaniljpannacotta och chokladmouse.

Efter det drog vi oss till bibloteket och lyssnade på musikklassare som sjöng. Tillslut vände sig tjejen framför oss "har ni gått i musikklass?" när vi sjöng med i varje stämma. Vi kan inte rå för det.. det sitter i oss;)
Sen har jag krånglat lite med bilden jag köpte igår. Skivan jag fick av Jocke funkar inte :S så ska kika förbi nästa vecka kanske och hämta en ny skiva. Pappa kan inte skjutsa mig och jag orkar helt enkelt inte cykla bort till nyhem en 3 gång idag..

Ikväll ska jag bara mysa med mamma framför.. ja kanske robinson?:) vad tror ni om det?

PUSS<3

:)

Åh vad roligt det var hos allpeople.. Jag kom dit klockan halv 12 efter mkyt bussåkande fram och tillbaka och´Christian satte igång och sminkade mig klockan 12 som planerat. Det blev den svarta outfiten med de slitna strumbyxorna, mina träarmband,sotig sminkning och stort lockigt hår. Efter sminkningen var det dags för en halvtimmes fotografering som kändes som 5 min. trodde att det skulle bli jättestelt och konstiga bilder. men kändes hur naturligt som helst tack vare tjejen(sara?) som hjälpte till att ta olika poser. Trodde inte att jag skulle vilja ha ngn bild men flera stycken blev skitbra! om det inte för min extremt tomma plånbok skulle jag köpa tre jättesnygga kort! men istället köpte jag ett kort som jag fåpr ikväll och de får ni se då:)

Nu får ni nöja er med en cambild på sminket och håret;)
PUSS<3

FOTO

Ska fotas imorron hos allpeople.. Vad ska jag hapå mig?
- Svart klänning med djup rygg och slitna strumpbyxor och mörk sminknig?

-Söt skjorta med slitna strumpbyxor?
-Söt skjorta med hela strumpbyxpr?

Bakery!

Studiedag idag igen. Jag hade faktiskt bestämt mig för att plugga matte. Men jag hittar inte min mattebok!.S ngn som har sett den?

Dessutom tänkte jag, i det hä fina vårvädret kan man ju inte sitta inne. Därför tog jag mig en promenad(ja med en krycka) och letade efter boken hos mamma.. den fanns inte där heller.

Största delen av dagen har gått å till att baka dessutom! Vad står högst i receptlistan nu då? jo BAGELS!

Enkelt recept med få ingredienser. Pröva! smakar precis som USA's bagels!
Ingredienser; 25 g jäst(söt), 5 dl vatten(37grader varmt), ½ dl ljus sirap, 2 tsk salt och 10-13 dl vetemjöl.

  1. Smula jästen i en stor skål och häll i vattnet. Rör om
  2. tillsätt sirap,salt, och nästan allt mjöl.
  3. arbeta ca 10 min med händerna till en smidig deg.
  4. jäs under bakduk 20 min
  5. ta upp degen och knåda den lätt, skär sedan upp degen i 12 bitar och gör "snören" ca 25 cm långa och fäst ihop ändarna till en ring, använd vatten om det är svårt.
  6. jäs i 30 min under bakduk
  7. pensla med vatten och häll på sesamfrön.
  8. In i ungnen på 150 grader i 12min
  9. höj sedan värmen till 200 grader och10 min till.
  10. Klara när de är ljusbruna och låt svalna under bakduk.
  11. Som de gör i USA är det ett hett tips att skära upp de och rosta så det blir lite knapriga!

Inte för jag läser franska men Bon apetit!


Ny design!

Vad tycker ni om min nya design?:) Jag vill hellre ha en annan header men vet inte hur man ska få dit bakgrunden snyggt.. tar det när jag ärlite mer kunnig;)

Ledig dag idag, förlåt jag menade "studiedag" så mkt studier har jag faktiskt inte gjort måste jag erkänna.. men imorron tar jag tag i matteb boken!
Pratade med syrran förut om skolan. Har tappat suget totalt och vill inte plugga alls. Men som hon säger kommer ångra mig så jävla mkt efteråt så nu ska jag ta tag i skolan igen! Vi får väl se vad jag säger om en vecka eller två;)

ikväll blir det att kika på greys anatomi med pappa. Skulle hellre vilja åka till alex efter hans jobb men han ska upp tidig imorron så jag vill inte störa honom. Han behöver sova:)



Min syster och jag 1,5 år sen<3

could you be loved?

Åh vad länge sen man lyssnade på bob marley. Lyssnade nästan sönder honom för länge sen så tog en paus och nu gillar jag honom igen:)
Jag ska alldeles strax gå till bussen som tar mig till tågstationen. Vi börjar sent och har 40 min svenska och ett naturprov som jag inte alls är redo för. suck..
Ja jag får väl skylla mig själv eftersom jag valde nöje framför arbete igårkväll. Sms och msn är så mkt roligare;)
Klippte maria kort i söndags..här är en bild som jag lånat från hennes blogg

 Jag tror jag ska sova hos mamma ikväll om hon samtycker. Pappa kmr hem skitsent, så vore roligare att vara hemma hos mamma.. Vi får se vad hon säger om det:)

Just det.. Har träningvärk, nu har Anna Carin speedat på träningen ordentligt efter 9 veckor;)
PUSS

Praktik

Måndag= praktik
Blev som vanligt ingenting speciellt. Däremot var två tjejer där från skogsborg på prao och de fick göra lite ärenden = jag slapp!;)
Cia gick dessutom genom en kund med mig. En tjej med oranged hår med ngn gröngrå färg i underhåret. Hon slängde på en 100V blandat med 100A, det vill säga den ljusaste färgen med violetta och askiga inslag för att nyansera bort de gula tonerna..samt vävda blekta slingor uppe på hjässan. SKITSNYGGT! Jag avundas verkligen tjejerna på hud och hår de är så duktiga och vet precis hur de ska göra.
Jag var även duktig och rullade en permanent och gjorde en uppsättning. Vad tycks?

Gomorron!

Jag hann aldrig med att blogga igår efter städningen. jag började nämligen flytta över massa bilder till den här datorn och allt möjligt och plötsligt slog klockan halv 7, en halvtimme innan jag skulle vara hos Alex och jag hade inte ens fixat mig. Så kvällen spenderades där vi tittade melodifestivalen tillsammans. Är det ngn mer än jag som är chockad över resultatet?! Vilken skräll som min´pappa skulle säga. Det trodde jag inte. men det kanske är det sverige behöver? Ett nytt annorlunda nr. Man har ju sett tidigaere år att de här popiga inte fungerar..men opera? Btw så är Magdalena Ernman våran Svenskalärare Karin Ernmans kusin ;)

klockan ett idag kmr Maria hit så ska vi toppa lite på hennes hår. Hon hade en tanke på att klippa av sig håret till axlarna vi får se om hon forfarande har kvar den tanken;)

Här är iaf en liten bild på var jag numera sitter med min laptop och skriver. Tog inte så många kort.

Helg sweet,

Jag älskar verkligen lördagar!
Hittils idag har jag gjort en hel del nyttiga saker. Hunnit varit på on off och köpt en grej till datorn så jag har internet:D Wiiieee.. Ska snart installera massa grejer och flytta över bilder hit och dit:).
Jag har dessutom pratat med syster i telefon. Johan kmr upp till henne i stockholm idag och hon lät lagom glad.. Haha!:D

Jag måste dessutom packa upp alla grejer som jag flyttat över från mamma, och för att jag ska bli nöjd så måste jag även pyssla och plocka lite med mitt rum. det gör jag alltid. Mitt rum ändrar sig varannan lördag de ni! Jag ska faktiskt ta tag i det NU!

 Ska ta före och efterkort oxå så får ni seXD

tonight

Vill börja med att sända en tanke till den bekanta Sebastian som har genomgått en del operationer idag som jag har förståt det.. det är många ord sagda.  även RIP Fredric olofsson. Jag kände inte killen men känner hans klasskamrat och lider med alla i hans närhet.

Datorn funkade inte.. tror ja? Får inte igång internet och ska kolla om man måste ha sladdar och sånt? I don't know?
Vad har hänt under denna vecka då?

Bild 1- Köpt Krämeyliner från Funkhouse 184 kr. Skitbra! Mineralpuder (present) oxå bra! men kanske lite mörkt? Fick höra idag från Christian att det var ett counturpuder som man har att skugga olika områden XD inte konstigt att jag tyckte det var mörkt.. så sminkerfaren är jag!
Bild 2- Haft fisklapp i skolan.. 20 döda fiskar.. smelly..
Bild 3- Köpt ett fint nagellack depend 25 kr.
Bild 4- Haft en rolig skolvecka
Bild 5- Har inte alls varit skoltrött och orkat plugga varje efter skolan varje dag med en kopp te vid sidan av
Bild 6- Varit på Musikklassernas Vårkonsert.. saknad.
Bild 7- Blivigt förälskad i denna dryck.




FRIDAY!

Wiiiiiie! den här veckan har gått sjukt snabbt! För en gångs skull har det varit en riktigt behaglig skolvecka. och om jag har klagat så har det varit enbart för vanans skull;) Vi var på vårkonsert med musikklasserna igår kväll. För att återuppleva minnen menar jag^^. Jag slår vad om att de som satt framför oss inte hade en aning om att de skulle få surrond ljud på konserten..

Inte mod♥

Ikväll ska jag flytta över till papi igen.. och få en egen laptop!:D Det ska bli skönt att ha en egen dator som man kan ha hur mkt man vill:D Jag har tyvärr en lektion kvar, sitter i skolan och har 3 timmars Matte B framför mig. Jag tror dock jag ska dra en liiiiiiiten vit lögn att jag måste gå en timme tidigare,, jag ligger trots allt väldigt bra till och kan jobba hemma om så skulle behövas ;)


Hörs ikväll <3

School.

Nu sitter jag i skolans biblotek i rökmolnet av killparfym.. Inte kul..
De andra tjejerna skulle ner på stan nu på lunchen och kolla på kläder. Jag själv stannade kvar, jag känner att jag bara saktar ner de så jag stannade kvar och roade mig själv på annat vis. Jag har ingen labb i eftermiddag då lina, Helga och Malin har labb. Antingen åka en 40-min bussresa själv eller så stannar jag kvar en och en halvtimme i norrköping och går på stan och åker med 4-bussen med de andra tjejerna.. Jag måste gå och köpa sminkborste och lim.. jag skulle lika gärna kunna göra det här i norrköping ist för hemma i Kholm. Ja jag har 1 h och 20 min att bestämma mig iaf.

Vad händer ikväll? Nada plans.. plugga? visst.. kmr jag göra det? njaaa..


Peace




.

Sunday... soldag? Knappast! Regnet hänger i luften och får för sig att då och då falla s¨å fort man sätter sin fot utanför dörren. Idag är en riktigt slappdag. Jag älskar söndagar på det sättet. Jag försöker att planera så lite kan kan på söndagar för att bara få ha en dag i veckan då jag gör ingenting. Så hittils idag har jag pluggat lite matte(ja frivilligt) suprise suprise..! Och om två timmar kommer Lena hem till oss och vill göra en förändring med håret.. från axellångt till kort hörde jag sist, men saker kan ändras..:P

Sen ikväll blir det kör och fika med Jw.. Var och fikade med henne och hedda igår oxå.. men kände att den tiden inte riktigt räckte till;) Ja just de jag köpte en plattång igår.. tyvärr blev de ingen ghd utan bara en vanlig björn axén. Jag bestämde mig för att lägga undan de 1300 kr som blev över till min shoppinghelg i stockholm i vår. När jag har blivigt hyfsat bra i knät och släppt kryckorna ska jag åka upp till min syster i antingen Stockholm eller Göteborg en helg och bränna massa pengar. måste ha ngt att se fram emot den här tiden på året.;)


Love.

Tjoho flytt!

Flyttade över till mamma igår är här och hämtar grejer bara.. bara att påpeka att nu blir de ingen uppdatering på en vecka..
Igår åt vi sushi hemma hos mamma.. gud va gott de va.. det var så länge sen! Lärde mamma att äta med pinnar,. framgång? njaaaa..;)

Härlig dag.

Ja härlig dag har det varit på något vis. Jag var ganska skraj imorse innan vi började den nya kursen MATTE B som vi ska läsa nu fram till sommarlovet.. vi började räkna på några tal och de var inte så hemskt som jag hade ställt in mig på att det skulle vara:P Sen efter det hade vi Musica.. usch det var mindre kul.. men vi hade iaf en tävling.. bättre än barockmusik och wienklassisicmen.. suck.. Sen på eftermiddagen hade vi frisörteknik och treorna gick igenom lite gesällen.. slutade en halvtimme tidigare.. NAJS

Efter det blev det buss till AC på sjukhuset och träna.. försökte lite smörigt fråga om jag kunde släppa kryckorna redan nu(med tanke på att jag smyggår lite grann hemma) men det gick inte på fråga! En vecka till ja.. Sen efter min sena kväll igår.. låg och smsa och såg att sista sms skickades iväg klockan 23.59 och antar att de var då ngn gång jag lyckades somna..  så la jag mig i soffan framför greys.. ah ni kan ju gissa vad som hände... zzzz

Nu ska jag och pappa iväg till ICA nära och köpa nötter eller ngt energigivande till nationella imorron PUSS<3
solen sken idag.. för en gångs skull:D

.

God morgon Sverige!

06:02.. mitt tåg går om 56 min. Min buss går om 25 min. skolan börjar om 2 h och 8 min.

Härligheten med att pendla!

I'm back

Är nu tillbaka efter min trevliga visit till Hot Basilika. Det var en trevlig middag med biffwook.. själv var man ju inte så hungrig vid tre på eftermiddagen men en halv tallrik slank ner..  annars har jag som sagt tidigare bara tagit hand om mig själv. Nu tror jag att jag ska brygga en kopp kaffe och mysa framför tvn en stund.. PUSS<3



Dagens Outfit; svart Tshirt från Lager157, Mörkblå kjol från Lindex och Tights Lager157. Hår; Trippeltångat.

Ta hand om dig själv

Idag är ytterligare en hemmadag för fröken Nilsson. Drf tänkte jag köra en "tahandommigsjälv-dag" Så alldeles strax ska jag krypa ner i badkaret och pyssla om mig själv:) Sen senare idag klockan 3 ska jag ut och käka:) det var länge sen man åt ute här hemma i kholm.. Jag har tänkt på en sak.. det vore intressant att ta bilder hos en fotograf.. utan kläder.. ja menar inte porr utan riktigt fina naturliga.. haha men vet inte riktigt hur bekväm man skulle känna sig xD
Jag saknar mitt bruna hår en smula..

No one wants forever.

No one wants forever anymore.. typ bästa låten just nu:D den låten är så skön.. fick den av Emely Fredriksson. Ibland lyckas bruden:D
Idag har jag varit i skolan, köpt hårspray på hårvårdsbaren D:fi 139 kr. Den är sjukt bra och hård.

Sen var det samhäll, vi sitter och pratar som vanligt utan att läraren gör större motstånd.. Drar oss vidare till Försäljning och Service där vi diskuterar en affärside angående en frisörsalong. Som vi sa den här salongen skulle vi vilja gå till.. haha!
Eftermiddagen hade vi uppspel med Tartuffe! de va inte så seriöst som jag trodde det skulle va vilket var väldigt skönt.. Lina skulle spela ett peddo.. fan va bra hon spela.. jag blev lite rädd:P
Avslutar dagen med att prata stjärnor.. ja .. inte så jätteseriöst känns det som,..

Nu ska jag prata klart med malin om våra djupa diskutioner.. ämnet avslöjar jag inte.
Desperet housewifes is up next.

Hemmadag.

Det blev ingen praktik idag. Det känns så onödigt just nu är bara där några få timmar och under den tiden så snackar jag mest bara med alla.. ev rullar permanent.. dessutom känns knät väldigt ostabilt idag. Jag kanske inte var redo för de första stegen som jag gjorde igår.

SÅ idag ska jag klockan 14.00 pallra mig iväg till sjukhuset och träna hos AC. Fram tills dess kanske man ska göra ngn nytta? Prio A; plugga på teatern i skolan imorron;) " inte vet jag hur herrn kan brinna, men själv är jag en ganska kylig kvinna!" HAHA
Sen kanske man ska baka något bröd..? Har bara äcklig limpa.. eller så blir det något mer onyttigt som muffins.. vi får helt enkelt se:) Uppdate later

Plattång?

Jag ska köpa en plattång från ghd.. vet dock inte vilken jag ska ha.. svider i plånboken dessutom.. 1999:-
är ngn av de här snygga?


toppendag

Har inte gjort så mycket idag men satt och fikade på sultans i tre timmar vilket var mycket skoj och jag hoppas det kan göras om snart igen:) Mer tänker jag inte avslöja..:P
Imorron blir det eventuellt praktik och träning hos sjukgymnasten... suck..
Har dessutom precis tittat på gossip girl.. u just can't stop lovi'n it!


Mars, inte långt kvar till Juni

Ja första mars idag. April, Maj och JUNI sen är det sommarlov! Härligt det låter.. jag är så trött nu om dagarna så jag vet inte var jag ska ta vägen... jag kanske har vant mig vid att vara hemma så mkt om dagarna att jag blir helt utmattad av att hålla igång hela dagarna... vad vet jag?
Det enda jag har planerat idag är en fika inbokad klockan 15.00.. det är skönt att inte ha ngt annat planerat eftersom de kmr ta sin lilla tid att fixa sig.. jaja.

Btw jag bara längtar tills jag får tillåtelse att slänga kryckorna har börjat ta mina första steg nu:) härligt.
Nu ska jag duscha och pyssla lite men jag skriver efter fikan hur det gick:)

PUSS!

Gammal bild

RSS 2.0