I'm sick of explanation, just stop

Haft en asnice helg! Varit mycket hemma hos Johannes med hans gäng men oxå hunnit umgås med Jw och Helga och klippt lite människor:) Plugget har man kanske skjutit lite på(A) Men Hörrni! alla 91or! Studenten är snart här!! Ni ser väl min nedräkning här till vänster längst ner;)

Jag har köpt balklänning oxå:) Om ni vill se hur den ser ut får ni antingen komma hit och kolla eller vänta till balen den 4de Juni. Tyg tiill studentklänning är oxå inhandlat! Mor min ska ge sig på den klänningen, good luck to her!
Problem med studentmössa blev de oxå, jag fick ingen text på min mössa. Nej, blankt! Dock gick det väldigt bra och fixa och de skulle skicka en ny så jag kommer ha 2;) Hoppas den kommer snart iaf:)

Lite roliga pics lånade från Hanna Rudström från i Lördags hemma hos Johannes♥






Jeanstime

Nya inköpen från Malin och mitt spontanbesök till norrköping. Jeansjacka och jeansklänning! Me like.


things are about to change.

Studiedag, skönt.
Idag har jag mest tagit det lugnt, gick upp med Johannes imorse och tog en promenad hem i det fina vädret. Jag går väldigt mycket nu, förut gick jag till ICA nära för att köpa keso och lite grönsaker, jag gjorde nämligen kycklingwrap med advokado, champinjoner, keso och lite till:) det var rätt smarrigt.
Helgen har oxå varit fin, i fredags hade jag praktik, men det var bara en frisör där då och hon var bara där några timmar så jag fick jobba väldigt mycket självständigt, och det är ju väldigt roligt det med:)
I lördags var jag hemma hos Malin och Ida och tittade på melodifestivalen, den är ju som den är. Visst var hon duktig men de fanns ju andra som var bättre? eller hur?

framtiden är ett läskigt ämne. Hur kommer hösten se ut om jw och jag inte åker ut och reser? Kommer jag ha ngt sommarjobb i sommar så jag har ngt att fokusera på under dagarna? Eller kommer ja gå runt som en arbetslös resten av året?

Just det, mobilen tog sitt sista andetag i fredags oxå.. kollar på lite nya mobiler.. är de ngn som har ett bra tips?

Den här är jag lite sugen på.

Big trip

Jag och Johanna drar oss troligen österut i höst.
På shemat står
Indien
Kina
Thailand
Australien
:D
 
Under perioden september- december. Det skulle vara så jäävla grymt, men vi har två viktiga faktorer att se över. Om Jw kommer in på högskolan och om jag lyckas tjäna in alla pengar. :)
Har börjat kika på flygbiljetter och har hittaat till första destinationen Indien billigt för 3000 kr!:O
Har dessutom tittat på massa platser att se.. Tajmahal, gangesfloden, öknen i australien, kinamuren och massa mer.

Detta skulle jag ju inte göra i eftermiddag. Jag skulle skriva rapport.. suck på mig

Fint nagellack köpte jag med Jw på stan idag oxå.
SMURF!


HEPP!

Nej, hittils har jag varit slarvig..
men
idag
Börjar mitt nya liv!!
Den här våran kommer bli Grym!

100308

Jag har börjat förstå att jag har körkort nu. Jag åker alldeles för mkt bil just nu.
Igår träffade jag min sötis hemma hos honom och där gratulerade hans familj mig med blommor! Så gullliga:D
Jag fick oxå en ros av pappa i fredags med ett presentkort på Guldfynd:) Så idag har jag varit på stan och förbrukat det på ett armband, ett halsband och ett par örhängen, alla i silver med hjärtan:) Dessutom har jag förstorat upp 2 bilder och köpt ramar som ska upp i mitt rum! Hihi!



Ikväll blir det att titta på hockey med mamma och eventuellt Helga:)


jävla projekt..

Vet ni vad som är tragiskt? Jo det jag gjorde igår. Jag jobbade till 5, sen åkte jag hem och umgicks lite med pappa och vis 8 så satte jag mig och skrev på min projektrapport som ska in på måndag. Jag satt till midnatt.. en LÖRDAGKVÄLL och PLUGGADE!! Usch jag skäms..:P
Det tråkiga är att jag har rejält mycket kvar och kommer få sitta hela kvällen och natten för att få den klar tills imorron.

Vi får se om det blir skola imorron.. jag måste till sjukhuset för att kolla halsen, men vill inte missa morgondagen. Vi går nämligen in i tredje perioden imorgon och börjar läsa Manikyr:D iofs har vi en lång lektion på tisdag. jaja we'll see..

Snart ska jag ge mig av till factory och jobbar några timmar.


Jag saknar min älskling..


sucker for love.


jag känner mig ensam,
inte för att jag har en skön hemmakväll med pappa,
nej,
jag känner mig ensam i kroppen,
konstig känsla,
känns inte som man är inräknad i ngns liv längre..
dessutom har jag en jätteöm hals,
vilket jag haft i snart 2 veckor,
pappa tvingar mig att gå till sjukhuset på måndag
bihålsinflammation och halsfluss hej?
possetiv?
nej.


Thank u!

Tack så mycket för aalla gratulationer till körkortet! Det känns fortfarande overkligt, fast jag har lånat pappas bil i ett dygn. Har kört och kört och kört, SÅÅÅ jääävla kul! Kunde inte sluta!:D
Mamma var så gullig oxå, när hon kom hem hade hon köpt rosor med ett litet kort i där de stod "Du är bäst!"


Man mår som en Gud, jag tog faktiskt första resan själv i bilen redan igårkväll när jag hämtade Johannes från träningen, det kändes skönt. Drog på ordentligt med musik och bara gliiiiida.. haha stekigt de där lät då;)

Idag var det skola som gälllde, eller först så skjutsade jag johannes till skolan och hämtade malin.. I skolan var det lite rester samt en herrklippning. Jag belönade mig själv dessutom och köpte 2 body butter och ett body scrub från Body shop! DET är oxå Nice!:D


Nu blire plugg av gamla grekerna och mytologin.. KUL!
Ja..
Jag tycker faktiskt de är kul..
Nej jag skojar inte!

WIIIIIIIIIIIIIEEE

KÖÖÖÖRKOOOORT!!!

time can bend your knees

Idag blev jag knäckt.. efter en tidig morgon anländer man till skolan. Vi börjar med engelska B, vi får reda på betyget. Jag fick ett väldigt,väldigt, VÄLDIGT starkt VG+! Jag ville ha MVG! Det spelar ingen jävla roll hur stort + är.. f*n vad besviken jag är. Jag ville ha MVG så gärna. Engelska är min grej och inget annat betyg fanns på världskartan, f******n!! Usch så fort jag tänker på det blir jag tung i hjärtat.. jag ville så gärna ha det!

Att vädret är som det är och att jag har en projektrapport som jag ska sätta mig in i gör inte det hela bättre.


RSS 2.0