snoooooooooooow

4 dagar kvar till Jul! AAAH PANIK!!!

Nu ska jag strax iväg och jobba på factory en hel dag.. hellre vill jag bara ligga och dega i soffan med en bra film i tvn.

Skulle jag passa som asiat?
(inte så likt kanske...)




Snööö.. topp eller flopp?
(höhö..)

Let It Snow!

Mysigt det är nu när det börjar snöa.

Ja det är det man tänker när man sitter inomhus med en kopp kaffe och en filt virad runt sig, inte så härligt när man ska åka bil till Nyköping och lämna tillbaka kläderna från visningen. Men Malin var väldigt duktig på att köra måste jag säga! Jag är stolt över henne!


Nu är jag hemma igen och ska strax bli upphämtad av Cissi som kommer bli min arbetskamrat den här veckan, Vi ska båda jobba på posten den här veckan. Jag jobbar ju på Vingåkers Factory Outlet på helgerna annars men nu innan jul måste man ju dra in lite extra för att ha råd med de bästa julklapparna:)

Hade bra!

Ps. Kan det här vara en klänning till Nyår kanske?

Julbak

Bakar praliner som jag ska bjuda på praktiken imorron!
Glöggpraliner


Snöbollar



Imorron kväll blir det drinkkväll och utgång med tjejerna!:D

Beautiful nightmare!

Hej allesammans! Ja jag lever, jag har bara haft ett litet upphåll. Jag har insett att blogga när man inte vill inte blir särskillt bra!
Dessutom är jag helt slut! Kommer inte ihåg senast jag gick upp klockan halv 1! Vi har haft 3 stycken modevisningar de senaste 2 veckorna. Min personliga favorit var hemma i katrineholm med våran fina scen som vi tillägnade hela fredagen till att bygga upp.






Min syster har varit hemma över helgen dessutom. Hon åkte tillbaka till stockholm imorse och jag saknar henne! Har inte alls tagit så mycket tid åt henne som jag borde. Igår träffades Jag, Malin, Helga, Oskar och Johannes hemma hos Helga och tittade på en komedi kallad I want Candy! Njaa har väl sett bättre.

Jag fick dessutom erbjudandet av johannes att följa med till Göteborg över helgen och vara tillbaka i stan till kl halv 2 på söndag MEN dessvärre lovade jag min kusin att jobba åt henne på söndag på factory outlet och börjar kl 11 så jag var tvungen att stanna hemma.. jag som saknar göteborg så mycket!:(
Menmen Pengar är alltid pengar:) Får lägga undan dem och åka ner dit i vår och hälsa på syrran och Johan:)


Idag ska jag plugga gärnet och andra tråkigheter, eventuellt träffa en liten väninna ikväll över lördagsmys:)



RSS 2.0