Wonderful

Jag kan bara säga att min helg har varit PERFEKT!
jag berättade igår angånde festen i fredags, åter igen tack till alla som var där.
Igår var jag först och jobbade på hud och hår och Cajsa vart så fin i håret! Hoppas att allt gick bra på bröllopet. Sen hade jag och mamma myskväll i stadsparken och tittade på film hemma.
 
Sen idag har vi åkt ut till Ia och emely ute i valla och glassat i solen, Känns på axlarna nu ikväll, Skapligt fint väder eller hur? Jag är väl inte den enda som har bränt mig? Sedan fram emot tre drog vi oss till factory outlet och jag hittade ett par skor och ett par solbrillor, Precis vad jag behöver! Nu ska jag baka  klart en tårta som jag ska ha med mig till praktiken imorron, det är sista gången där i år men jag är tillbaka i höst igen.


I can make u believe in love,sex and magic

Gårdagen ute i forssjö hos Hedvig blev väldigt lyckad:) Jag och Stina lyckades hitta ett gäng gamla sandbäckare och vi satt och sjöng den vackra symfonin En för alla, alla för en. okej sjunga är kanske att ta i, skrika rättare sagt.
Agnes hade bakat en jättefin tårta, hon hade oxå med sin systemkamera och vi tog en väldigt massa kort och förhoppningsvis så kmr jag få dom med och då kommer några upp.
Vid 15 min över midnatt började vi dra oss hemmåt och kom i säng hyfsat tidigt.

Nu ska jag iväg till Hud & Hår och extrajobba, ska sätta upp håret på Kajsa inför ett bröllop:D


Return to days when you knew you still felt alive.

Ledig+Sol= underbart! Har precis legat ute i solen i en halvtimme, och ja jag anar en liten linje;) Haha!
Som sagt idag är jag ledig från skolan och jag ska utnyttja den till fullo. Jag har hittils packat all packning som ska hem till mamma, snart ska jag dra mig iväg till sjukhuset och träna knät. Sen efter det tänkte jag skriva klart lite kompleteringar som är kvar inför sommarlovet.

Sen ikväll ska vi fira Hedvig och Anna ute i Forssjö. Jag tror det blir superkul:) Vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig, det kanske blir jeansen som jag köpte i veckan och ett löst linne.
Jag är nu 97% säker att jag ska köpa en systemkamera för jobbpengarna i sommar:)

Whose tummy?


Vi har haft vårat sista prov idag! FREEEDOOOM säger jag bara! Var hur nervös som helst och hade väntat 5 timmat för att få göra det jävla provet och det var kanske 10 frågor om de lättaste saker. Tänka sig hur mycket man kan plugga i onödan. Vi kom hem från skolan klockan halv 6 och då hade pappa köpt sushi åt mig! Vad gullig han kan vara ibland!

Jo för att hoppa tillbaka till skolan, vi slutade klockan halv 11 idag och vi skulle inte göra provet förrän halv 4 så då drog vi oss ner till stan, satte oss på coffeahouse, vårat stamställe och jag tog en smoothie mums! Tyvärr har jag inga kort på våran fika. Mina älskade vänner börjar bli lite tjuriga över att jag alltid ska ta kort på dom.  Vi snackade om allt från skolan till kärlek till framtid. Tjejerna frågade mig om jag ville ha pojkvän. Jag kan inte längre se mig själv som en tjej med förhållande. Jag har svårt för det. Jag har ändrat hela min syn på kärlek under de senaste åren. Jag förstår mig verkligen inte på kärlek.

Från naturdagen igår. Persi, Jag och Lina

Snart slut, snart slut


Usch skolstressen tar kol på mig, känner mig sjukt pressat med att få högsta betyg i allt, det är som vi har sagt i skolan, jag skäms över mina betyg. Men som ni ser på nedräknaren här till vänster är det inte långt kvar!

Vi har varit ute i skogen idag i skolan, och visste det var trevligt och kul fram till lunch ngn gång när det började blåsa och bli kallt. Då blev plötsligt allt jättejobbigt och vi ville bara hem. Det var 20 stationer med olika uppgifter på alla och vi klättrade upp på ett berg och käkade lunch däruppe, här är några kort från den fina utsikten:)



och så ville jag bara visa att man kan sätta upp håret i en rosett även om man har axellångt hår.

ÅÅÅÅH!

jag HATAR att bo på två ställen!

Har min naturbok hemma hos mamma,
vi har prov imorron,
jag har inte pluggat,
jag måste cykla över och hämta den nu,
 
jag orkar inte.


Shop untill you drop!

Shoppade gärnet idag då jag var lite depp över alla skolarbeten.

- jeans gina, vet dock inte om jag kmr behålla dom, vad tkr ni?
- Sjal från kappahl
- jääättesött läppglans!
- dust it! Har velat haft det i snart 2 år och nu tog jag mig i kragen och köpte det:)

 

BB hela dagen!



Japp Vi firade Nisse igår i efterskott och det har varit en suuuuperhemlis vad vi ska göra så jag vågade inte skriva i bloggen ifall hon skulle få för sig att titta in här;) Vi åkte iaf från katrineholm halv 10 och begav oss emot Karlskoga, vi stannad på mcdonalds, satte på oss våra SNYGGA  linnen med skriften "GIRLPOWER" och målade svarta streck under ögonen. NU ÄR DET KRIG! Nej men såhär var det, vi körde nämligen lagen tjejerna mot killarna och förlorarna skulle bjuda vinnarna på Pizza på kvällen, och vi tjejer var supertaggade!

Nisse och de andra i deras bil anlände till donken strac efter oss och vi Käkade lite lunch,
Tjejer=ceasersallad
killar= Big mack!
Därefter åkte vi vidare och från 12-17 hade vi en riktigt rolig tid! (och vilken träningsvärk idag!)

Resultat
Killar: 11 stämplar
Tjejer: 15 stämplar!!!!!!!

På kvällen så var vi hemma hos Helga och käkade pizza, pratade igenom hela dagen och hade det jättetrevligt! Jag ska försöka få bilder av Helga som hon tog så ni får se vår snygga outfit!;)

Nu ska jag försöka sätte mig med uppsatsen som jag i vanliga fall brukar skjuta på tills dagen innan den ska vara inlämnad(dvs imorron),
PUSS

Woho!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag har väl ingenting att skylla igentligen har bara inte haft lust. Men nu kmr det ett!:D

Igår var vi hemma hos Johannes hela gänget och grillade och snackade hela kvällen:) Jättetrevligt var de:) Jag hade sallad med massa gott i och bjöd även på pfysalis( eller som helga säger syfilis! xD) doppade i choklad.
Känner dock i halsen att man var väldigt rasslig. Satt man för länge ute i kylan på kvällen?:S usch usch jag vill verkligen inte bli dålig:(

Jaja snart kmr Helga och Oskar och plocka upp mig här så ska vi åka till Lager 157 och köpa några vita Tshirtar. Ni kmr få höra mer om dom senare i veckan;) Hade så bra nu måste jag fixa det sista! PUSS

Ps. det är första året någonsin jag inte följer med till Göteborgs basketfestival.


a brand new staart.

Första dagen på veckan avklarad. Praktik idag och jag vet inte Hur Hud&Hår hade klarat sig om jag inte varit där.
Började dagen med att sätta upp håret på Cajsa, träning inför bröllop den 30/5. Skiiiitfint blev det har dock ingen bild. Sedan Färgade jag lisas mamma med en 3-0 blandat med 4-0. Sedan rullade det på med shamponeringar,kundbokningar, ärenden och betalningar fram till klockan 5 då jag fick gå hem.

Sedan efter det har det inte hänt så mkt. Jag har hoppat tillbaka till svackan jag hade innan jul då jag är jättesugen på att baka massa gott men inte alls sugen på att äta de. Hm.. hur löser man detta?
Och what's up with the weader?! Igår var det så strålande väder att jag cyklade hela djulörundan och var på strålande humör, till att vakna upp med detta hemska gråblask regn som bara borde få existera på hösten.
Hoppas på bättre väder imorron!


Stockholm

Hello everybody! Tänkte göra en snabb uppdatering här ifrån storstan. Vi dvs jag och syrran ligger nu i sängen och ska strax sova. Vi har varit hemma hos en av hennes klasskompisar Christina med några fler polisstudenter. Det har varit trevligt. Jag fixade allas hår och annika var kvällens makeupartist;) Sen var det dags för melodifestivalen! För en gångs skull var jag riktigt nöjd med vinnarlåten, den kmr jag absolut lyssna på i framtiden;) + att killen var ju riiiktigt söt;) håller ni med?
Nu ska vi sova åker hem imorron 12.10 hade gött Godnatt <3

Friday night


Old pic.

Snart dags för sängdags så man är pigg och utvilad inför stockholmsresan imorron. Dagen har dessutom varit ganska spänd eftersom vi hade kursprov sista lektionen. Vi klarade alla Matte B kursen och vi är så stolta över oss själva att detta ska vi fira med partie på onsdag!:D

Sitter nu och tittar på "Helens underverk" en riktigt mysig film, jag gillar Kate Hudson, när jag ser henne i en filmtrailer vet jag att filmen kommer att vara bra.  Nej. nu ska jag faktiskt natta. Sov så gott allihoppa och hoppas ni får en härlig helg!

Duktig.

Jag har slitit med matten i ett antal timmar nu (har kursprov imorron)och hjärnan är gaaanska slut. Drf tar jag en paus med det jag tycker om Blogga^^ hihi

Dagens prov gick bra Musiken gick finfint och färgprovet tror jag gick bra iaf:) Designprovet skjuter jag upp tills på tisdag istället.

Ville bara säga att jag åker till stockholm på lördag till Syrran och festar lite med henne och hennes kompisar. Första festen i stockholm ojoj;) kommer bli superkul tror jag. Kläder är ju alltid ett problem och pengar likaså. Så får se om man hittar ngt i syrrans garderob.. höhö.. Nu ska jag väl ta mig en islatte och fortsätta med matten. CIAO


Woho!

Ojojoj. Blev klar på en kvart idag! Jag tror det är reckord! Iofc skippade jag sminket idag..  är alldeles för trött för det. Den hemska dagen har kommit. Torsdag.. Och på det 3 prov. Ett musikuppspel med Helga  med låten 9 crimes. Men den sätter vi, det vet jag. Sen har vi ett färgprov, hittade inte boken igår någonstans så jag har alltså INTE läst 70 sidor..:S och sen det där förbaskade designprovet, vi får se hur de går med det suck.

Igår var det beyonce i stockholm. Om man vore rik.

Bad headache

Det var länge sen man kände sig helt pigg och frisk.. Huvudvärken har blivigt en dålig vana.. USCH! Måste skaffa nya glasögon.. men vem vill lägga 1300 kr på de? inte jag iaf.
Idag i skolan fick vi alla en chock när våran underbara samlärare Ewa berättade att vi skulle ha sexuall kunskap.. japp rn timme och en Tove så hade vi alla kanske lärt oss någonting vi inte visste innan:P.

Imorron har jag två prov, ett i design och ett i färg. Så kanske borde ¨gå här ifrån och börja läsa i mina 70 sidor om färgteori. Sen ikväll ska jag och papi ut och köra lite.:)

Namnsdag

Denna dag har varit greeeeat måste jag säga. Mjukstart på morgonen med Fika med Jessica och Sandra. Därefter var det inget spec i skolan. Vi hade skolbio med Patrik 1,5. Hade inte sett den tidigare och det var en upplevelse;)
Efter skolan drog jag hem till Helga med Gitarren och vi övade på låten 9 crimes som vi ska framföra på musiken på torsdag. Piano, gitarr och stämmor.. kan det bli bättre?

Sedan drog jag och papsen till Rhodos och käkade lite god sovlaki!:) Mumsmums!

Har hört att många kompisar har gjort matte nationella idag och jag är riktigt glad att vi slapp det. Våran kurs är så kort(från sportlovet till sommarlovet) och vi har drf ett eget prov på fredag.. Ofc är jag nervör för det men det känns fortfarande bättre att våran egen lärare gjort provet.

Imorron blir det övningskörning med pappa och plugg inför färg och designprovet på torsdag.. BLÄÄÄ.

Det är nog som emil säger. Jag lyssnar på musik, pluggar och bloggar.. What a life!



Bara jag som vill ha sommar vid havet nu?

:)

Ngn har Namnsdag idag!:D Blir att gå ut och käka med pappa på rhodos ikväll:)



Puss ha en bra dag!<3

resgalen

Alla ni som känner mig vet att jag är resgalen. Har varit i 19 länder hittils och tänker inte stanna där. Jag har suttit nu och planerat överallt jag vill åka efter studenten och jag har lagt upp det i 4 olika resor vad tycker ni?
  
  • England och Irland
  • USA och Brasilien samt Kenya eller sydafrika
  • Nya Zeeland och Australien
  • Bali, Japan och Indien


Grekland 07


bara för att vi har så kul tillsammans.


Wiho!

Dagen igår var helt underbar! Vi åkte till stockholm och polishögskolan vid 8 och anlände halv 10. Mötte på syrran och hon spelade upp sitt lilla rollspel. De körde fram polisbilen mot en klottrare. Han började springa och de jagade honom. Hade ner honom på marken och satte handbojor på honom. TRÖCK upp honom mot polisbilen och började förhöra honom och åkte iväg med honom i polisbilen. Min syster är så jääävla bra som polis!

Sen gick vi runt och snackade med hennes poliskompisar. Många snygga poliser måste jag säga;)
Jag fick lära mig några grepp tex. om en man skulle ta strypgrepp på mig eller försöka våldta mig kan jag få över honom på rygg och lägga honom i ett grepp så att han är hjälplös.

Sen på kvällen åkte vi hem till Annika och Lottas lägenhet och åt lite lunch.. sedan tog vi promenaden bort till grönan och åkte karuseller och tog kort:D Testade den nya karusellen insane.. och ALDRIG MER! Den var helt klart den läskigaste karusellen jag har åkt. Det blev sånt sug i magen och sånt tryck i huvudet att jag fortfarande har huvudvärk.

Vi gick oxå i lustiga huset och åkte den vanliga lugna berg och dalbanan:) Sedan drog vi hem klockan 7 och det blev tidig sänggång för fröken Nilsson.  Har inte fått alla bilder från mamma än men jag bjuder på ett smakprov med mig som bov;)

Stockholm!


Om några minuter åker jag till stocholm med mamma och Staffan och ska kolla på polishögskolans öppet hus, och nej jag dissar inte frisöryrket för att bli polis utan min syster går där och vi ska hälsa på henne! Det var kul förra året med strålande sol hoppas det blir lika kul i år!




Igår kväll var vi hemma hos Malin och det stod grillning på shemat, eftersom regnet öste ner fick vi ta plan B.. Elgrillen. Dock gick det inte så bra så en efter en vände sig till plan C, stekpannan. Jag hade kyckling med en jättegod sallad med champinjoner och minimajs. MUMS!
Sedan tittade vi lite på ishocken, lite på talang och avslutade det hela med att titta på scary movie 2, det är ju pinsamt när man blir rädd vissa stunder.
Här är en riiiiiiiiiktigt snygg bild på alla som var med igår!

Later

Tillbaka till gamla datorn!

Ja nu har vi (jag) fixat så vi kan få in vårat trådlösa internet på våran gamla klumpeduns till dator. Vi fick en liten laptop till när vi skaffade internet men den hakar upp sig hela tiden och tro det eller ej, den gamla datorn funkar bättre. Riktigt kul att se alla gamla bilder från förra året.

Skoldagen har varit riiiktigt onödig idag. Vi har numera börjat åka bil till skolan i norrköping(Jag,Malin,Helga och Lina)då Lina tagit sitt körkort. Vi åkte imorse vid nio och efter 45 min resa till skolan får vi höra vid ankomst alla lektioner inställda.. Skönt: JA! Men väldigt jobbigt att sätta sig i bilen hem igen.

Jag har därfter knappast gjort någonting vettigt! Jo jag har klippt Lisa. Hon har så vackert och tjockt hår! Blev vanlig toppning, helform med diagonal bakåt. 

 

Nå orange? Snyggt? nej, jag föredrar nog gråvitt istället.

.

Måndag= praktikdag,
Idag var det smink som gällde på praktiken. Jag förvandlade två tjejer i 16åldern till 60 år med smink. Inte så svårt faktiskt.

Jag måste bara ägna det här inlägget till Mary-Kate Olsen. Jag bara ÄLSKAR henne! Jag har älskat hennes stil i flera år och jag ska sluta vara feg och ska börja använda hennes stil mer. Älskar bohem och det är synd att jag inte har så mkt bohemiska kläder som jag borde ha;)

Imorrn är det kort dag, två lektioner. Sen ska jag intervjua Cissi. :D
'

Sunday

Idag åkte syrran hem, tråkigt.. men vi ses nästa lördag då vi ska upp till hennes skola och kolla på öppet hus! Hon ska vara med i ett rollspel som polis. :D Rooooligt! Sen har jag städat och rensat rummet, det var i stort behov av det. Dagen har bara helt enkelt försvúnnit! Dagen avslutas med myskväll framför gossip girl.

Puss och Kram!

Jag och syrran på båten i fredags.


I väntan på annikas tåg, mamma jag och sis.


 



Outfit; linne-lindex,jeansjacka-second hand, klocka- hittegods, halsband-second hand, örhängen-forever21.


älskade syster<3



Hon har varit hemma i helgen, Vi hämtade som sagt upp henne i fredags och vi har umgåtts nääästan hela helgen. Hon har tvingat mig att göra många flätor i luggen på henne, frågan är när ska hon lära sig att göra den själv?
Igårkväll var vi ute i sköldinge hos jessica (R.B-F) och firade henne i efterskott. Vi grillade lite god mat och hade djupa samtal/bekännelser och pratade om framtiden hela kvällen. Det var jätteskönt till en början men vi blev helt depp tillslut. Speciellt när vi pratade om hur vi såg på varandras framtid. Att jag då tex ska vara "supermamman" nästan som en hemmafru. Jag tänker mig bree i desperet housewife:| AH! Eller en riktig bohemkvinna som lever ekologiskt och älskar naturen. Jag vill inte bli vuxen..

:)

Hello alla läsare!

Hur var er valborg? Min vart riktigt trevlig. Vi var hemma hos Lina några stycken och grillade och drack lite vin. Sedan några timmar senare kom det mer folk och vid tolvslaget ngn gång drog vi ner några stycken på stan och vid 2snåret drog jag och Stina hem igen. Det var så roligt för en kille kom fram och började snacka med oss hur han tyckte att 92tjejer var småungar och började flirta med oss, vi avslöjade inte att vi var 91or;) Haha ja iaf TACK allihopa som var med igår.

Idag har jag mamma och staffan dragit till nyköing och hämtade annika som kommit hem idag, sen åkte vi ut till staffans segelbåt, det var väldigt kallt men ansiktet har lyckats få lite färg iaf. Nu sitter vi helt döda i soffan allihopa efter tacos med jordgubbar och grädde  till efterrätt.
Imorron blir det att klippa Staffan,Annika och Sandra och grillning med final five på kvällen:)

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0