090928

Måndag idag, vilka har missat de? Såklart gick helgen väldigt fort men jag tror den här veckan kommer bli rätt bra:)
Jag köpte en kjol idag efter skolan, impulsköp. 249:- Perfekt

Hoppas min snuva kommer gå över till Helgen. Då ska vi fira Helga:D En hemlig tripp iväg hela helgen! ROLIGT!
Puss!


förkyld

Jag tror jag är förkyld.

Gårdagen var trevlig. Blev lite fix hemma hos mig först och sen gick vi hem till Hedvig. Jag och Malin var tyvärr inte jättetaggade utan mest trötta så vi gick väl hem ngn gång efter 12 förbi mig och hämtade grejer med Stina och sen plockade vi upp Johannes påvägen och släppte av stina.
Sista vägen stannade vi till och tittade på stjärnhimmeln. Så klar den är såhär om nätterna!
Malin sov dessutom hos mig och vi pluggade med de andra tjejerna idag.
Vi gjorde klart biljetter och affischer till våran hårvisning! MISSA INTE DE! 28/11 i Katrineholm!

Malin har varit här hela dagen, vi pluggade, somnade i min säng 1 timme, och tittade på tv.
Här är iaf några bilder från gårdagen!


Och några från idag!



Nu blir de plugg och ev träffa Johannes

Puss!

Like a magic story



Tjoho där ute!
Helg är underbart. Älskar att bara mysa och ta det lugnt och somna i soffan med ngn man tycker om på fredagar, för att sen sova ut ordentligt på lördagmorron. Här är jag alltså nu då.. okej det är inte morgon än men jag har hittils bara tagit det lugnt och packat lite.. Jag ska nu snart hem till mamma och sen kommer Malin och Stina lite senare och vi ska fixa oss och drinka lite hemma hos mig innan vi går till Hedvig som står för veckans fest. Sen ikväll ska Malin sova hos mig:D Sååå mysigt!:) Har precis dragit in extrasängen hit^^

imorron blir det att plugga, vrf sparar jag allt plugg till sista dagen i veckan?


no one laughing at god

Hej alla där ute!
Nu var det ett tag sen jag bloggade men som sagt, internet här är riiiiktigt långsamt. Jag lever fortfarande;)
Vad har hänt sen sist jag skrev då?
Hm.. Jani jag har mest träffat J, gått ut och gått mycket med M och grävt ner mig i plugg med projektarbetet. Festen i lördags var riktigt rolig. Stina har ett perfekt hus. M,L& J och jag var hemma hos Lina först och hade jätteroligt med shootar och dans. Sen senare gick vi till Stina och sen hem.

Sen i måndags slutade vi även tidigare! Redan kl 1 istället för 4. Då lyckades Oskar,Johannes och Fredd övertala mig och Helga att åka ner till ishallen med dom. 3 hockeyproffs+ 2 bambi på is=? Ah det var en upplevelse.. Helga gick på isen och det gick väl hyfsat bra för mig med mitt knä.. Killarna däremot åkte runt hoppade och gjorde piruetter;)

Snart ska jag återigen träffa J. Ska försöka vara hemma hyfsat tidigt ikväll, imorron blir det praktik och flytta över till pappa. Då blir det bättre uppdatering.


Jag och M. Förstår ni mina förkortningar?;)
PUSS!


i will call you up every saturday night.


Goodmorning sunshine!
 Ja faktiskt ser det ut som om solen håller på att gå upp, dock lite molning. Jag förstår att många av er ligger och sover nu men kanske även några stycken som är påväg till skolan precis som jag.
Idag är jag väldigt trött. Slutade ganska sent igår och kom hem till stan till klockan 6. Då åkte jag hem till Agnes och vi åt goda mackor och drack te och bara snackade massor vad som hade hänt. Det var väldigt länge sen det bara var vi. Vi träffas tyvärr inte så ofta själva längre.. det är tråkigt.



Dessutom har jag insett att filmkvällar mitt i veckan inte håller i längden. Jag hade planerat in att lägga mig hyfsat tidigt pga att jag var uppe så sent i tisdags oxå.. men så vart inte fallet. Kom hem klockan halv 1 inatt och jag jag vet mycket väl att det är mitt eget fel. Jag visste mycket väl igår att klockan skulle ringa kl 5.40 idag. Idag blir det Projektarbete, vi ska ÄNTLIGEN få träffa våra modeller inför hårvisningen! Sen på eftermiddagen blir det svenska och religon. Torsdagar brukar vara ganska sköna:) Sen ikväll blir det en klippning på mr Staffan..

Jaja.. nu har ni väl fått en snabb uppdatering. Imorron flyttar jag till mamma och då blir det ingen uppdatering på en hel vecka, jag står inte ut med hennes dator. Visst mamma den funkar men jag har verkligen inte tålamodet att skriva i dens takt.;)

Puss och kram!


someone like you.




I'm of to school.


Standing in your light.

hm.. rubriker.. jag kommer aldrig på någon bra direkt.. för jag skriver om så mycket olika. Så därför brukar jag alltid skriva den mening som spelas på min musiklista PRECIS när jag skriver rubriken;) Det kan nog bli roligt framöver;)



Idag försov jag mig för första gången på ca 4 år! Jag hade satt klockan på halv 6 för att jag skulle hinna med allt jag hade tänkt mig, men jag råkade visst snoza en gång för mkt så att den stängdes av.. så jag vaknade igen kl 6.45. Min skjuts skulle hämta mig klockan 7.05.. Men jag, tro det eller ej, hann med allt jag skulle göra.. väldigt fort dock!

Sen idag har väl inte hänt särskillt mycket. Jag och Malin gick en timmes promenad med liiiiiite lite jogging haha! Ville ju inte stöta på alla hockeykillar som var ute och sprang så vi var tvugna att sprina ifrån dem! haha!
Nu ska jag väl börja dra mig mot sängen!
Imorron blir det fika med Jw, var hur länge sóm helst sen! Sen blir det yoga och kanske film eller ngt skoj på kvällen!

PUSSHEJ!


you tell me.

LYSSNA!
Everything- Lifehouse!
Du kmr bli besatt.


Igår var vi på fest ute i Julita hos Eric! Vi hade väldigt roligt men fram emot halv 12 åkte vi in till stan eftersom Helga våran chafför skulle jobba idag. Där mötte jag upp Stina,Hedvig, Emil och Johannes. Vi stod och snackade en stund och sen gick jag och Stina hem fram emot 1.

Idag har jag ägnat hela dagen till att plugga engelska och svenska.. skriva massa långa texter.. tjatigt är det ja!
Men sen vid 5 så kom Malin hit och vi drack te och bara tog det lugnt. Det var jäääättemysigt:) I miss her already!
Nu ska vi strax käka sen ska jag gå på promenad:)

Hade gött PUSS!


teeetime!


är tillbaka i teträsket igen.. Bara häääver i mig tee! Jag är en sån person som inte vågar dricka te efter kl 8 för jag är rädd för att inte kunna somna så då dricker jag te istället:)
Igår var jag på Yoga för första gången, de var riiiiktigt avslappnande och väldigt skönt.. Man insåg då hur dålig balans man har men ska gå där 2 ggr till och efter de borde den vara lite bättre:)
Hela den här veckan bara ruuuusar iväg! Hinner inte alls med i tidsplaneringen!:O 
-projektmöte kl 8
- Avgång till skolan 9
-Börjar 10
- slutar 15
-träna 16
-möta upp annika vid tåget och lämna hennes dator.
-PLUUUUGGA!

Sen till fredag är det praktik och ska flytta över till pappa och ha filmkväll med Malin och ev Jessica.
Lördag blir det att på dagen träffa Stina och hitta på något för att sedan på kvällen dra ut till Julita för fest.

Mycket att göra men känner på mig att det kommer bli en riktigt bra vecka:)


Check it out.

Åh idag blir Helga 18 år! Så roligt för henne. Jag kommer precis från hennes släktfirande. De bjöd på jättegod kycklingsallad med tårta och kaffe.. MUMS!

Igår hade hon även lite firande med de allra närmsta. Det var jättekul! Mkt snack och dans och sen vid tolv gick vi ner till lilla krog några stycken. Lite tråkigt att vakten inte ens ville kolla leg när Helga så gärna ville visa.. suck..
Det var kul att träffa så många bekanta nere på stan oxå:) Fram emot kl 2 var jag hemma i sängen igen. Dock kunde jag inte sova särskillt mycket för jag har tagit ett till hår i örat:D Skitfint blev det men tyvärr gör det riktigt,riktigt ont!!!:(

Kan inte sova på vänster sida.. men som Johannes sa om man vill va fin får man lida pin, ett uttryck som jag hatar att höra eftersom de är så sant..

Vad tycker ni? Är det snyggt med piercingar?
en tanke i framtiden är att sätta en stav oxå.. men än så länge bara en tanke..

Nu ska jag pyssla med lite skolpapper, vi håller på att tapeserar om mitt rum så alla grejer ligger överallt.;)

Hade bäst! Puss!


goodmornin!

Hej alliphopa! Nu sitter jag och äter frukost och håller på att fixa mig:) Idag är det äntligen fredag och helg men först ska vi ha lite praktik här hemma i katrineholm. Jag ser faktiskt fram emot att gå dit. Jag har en klippning kl 11 vilket är en av mina favorittjejer och senare på eftermiddagen ska jag styla mamma till 50-tal:D Det kommer bli kul.

Igår var jag väldigt effektik måste jag säga.. Direkt efter skolan så åkte jag och tränade knät på sjukhuset..Men till min besvikelse var det inga nya övningar så det blev spinning och sen de vanliga övningarna.. Nu ska knät fan bli bra! Senare när jag kom hem så läste jag klart engelskasidorna som ska vara utlästa tills på tisdag. På kvällen klippte jag dessutom pappa samt ringde mormor och hörde hur allt var med henne. Saknar henne så, hon bor i skåne och jag har inte träffat henna sen i påskas.

Jag har bestämt mig för att göra lite effektslingor i håret för att inte göra det så platina-blont! bara 1-2 steg mörkare och kanske i en varmare ton.. samt klippa in luggen litegrann:)


RSS 2.0