090830

Helgen har återigen gått väldigt fort. I fredags var vi på coctailparty hemma hos Fanny.
Vi började med förfest hemma hos helga med fix och don. Har tyvärr inga bilder hur vi såg ut. Men jag hade iaf en svart axelbandslös sidenklänning med guldsmycken. Sedan tuperade ja håret väldigt högt och drog allt till ena sidan, drog några slingor som "knots"(=knutar) och lockade resten som hängde ner. Vi var alla skitsnygga och det var väldigt roligt.
Igår kom syrran hem och vi åkte med Staffan och mamma till norrköping.. det blev ett par jeans,1 topp, en klänning, ögonskugga,rouge, Lanzas dramaspray och maria nilas värmeskyddande för mig. Sedan på kvällen gick vi ner till lilla krog med hennes kompisar och tog några öl och hade det trevligt:)

Nu kikar jag på nätet efter lite koftor, jag längtar faktiskt lite till hösten, till alla fina löv och att få kura ihop sig med en kopp te:)

Hade så bra! Pusshej!


Holaaa!

Hejsan alla där ute! Här är allt bra förutom halsont men sitter nu med en kopp te vilket gör det hela myycket bättre^^
Dålig uppdatering vilket jag beklagar men jag har inget annat att säga än att våran dator här hemma hos mamma är den absolut segaste datorn jag känner tlll. Dessutom har det inte hänt särskillt mycket förutom skolan. :)
Idag gick vi ända till 17.15 i skolan:O Så var typ inte hemma förrän efter 6!! ALdrig varit hemma så sent efter skolan.
Jag ser verkligen fram emot helgen. På fredag är man bjuden på coctailparty, och för en gångs skull har jag ngnting att ta på mig, t.o.m 2 klänningar att välja på!:D Och sedan på lördag är den make-up kurs som gäller på Heaven or Hell.
+Syrran kommer hem på  lördag igen:) Såå roligt så:)

Nu ska jag pyssla med lite småskit innan jag går och lägger mig. Man blir trött av långa skoldagar. Hade gött:)

modell; jag
Fotograf: Malin
Kamera: LG hahahahaha

Good day to you sir.

Halsontet sitter i. Hostar och hostar men ingen snuva tack och lov. Här hemma i lägenheten. händer inte så mycket. Syrran är hemma över helgen så man vill ju tillbringa så mycket tid med henne som möjligt. :)
Idag har jag klippt Anna , bara vanlig toppning. Sen tog jag mig an mammas hår och slingade hela utväxten i överhåret och bara ljusade up underhåret ett steg. Ska snart klippa henne oxå. Skönt när man fixar familjen, behöver inte stressa alls;)

Imorron är det skola igen och annika åker åter igen upp till stockholm:( Får njuta av kvällen som är kvar. Vi ska faktiskt göra pannacotta med limemarinerade blåbär till efterrätt ikväll .. MUUUUUMS!

hade bäst!

systra mi!

090819

Jag kom på att jag aldrig riktigt sammanfattat vad jag har gjort den här sommaren. Jag bestämde mig för att det här sista sommarlovet skulle bli mitt bästa! Jag tycker att jag har lyckats ganska bra:)

- fyllt 18 år!
- Firade missommar i oscars sommarstuga med frisörtjejerna!
- Åkte en vecka till Göteborg och hälsa på syrran och Johan.
-Jobbat järnet på Hud och Hår samt posten.
- STORLÄST alla twilight-böckerna!
-Drinkkväll hos hedvig
-Firat min brors Examen.
- Åkte till smultronstället med frisörtjejerna:)
- Kreta med Hedvig och Stina

Hm.. hoppas jag inte glömt ngt:)

ps.operationen gick jättebra, tydligen var det en spricka i korsbandet oxå men det fixade de samtigt. Nu är mitt knä helt igen och kryckan är åter igen vid min sida


rädd.


Jag har jätteont i halsen:(
Imorron ska jag operera knät igen. Det är larvigt att jag är nervös eftersom de är min 3dje knäoperation men jag hatar smärtan i armen när man sövs.. och precis minuterna innan när man ligger på bordet och alla sjuksköterskor och läkare går omkring en och spänner slangar runt omkring en överallt så rusar alltid pulsen iväg och känner sig svimfärdig. Usch!

Det är skönt att det är sista gången i alla fall. Hoppas att allt blir bra sen!
Nu ska jag se en bra film på 5an som heter Meet John Black och se om man kan hitta ngt bra för halsen. Sedan blir de dusch med härlig descutantvål!

bilder från 2a operationen.


första skoldagen!

Idag börjar jag Hvfr3a! Hihi roooligt:) Börjar inte förrän klockan 13 så nu har jag tagit en riktigt god och bra frukost med flingpor och frukt. Karin kommer strax hit och ska klippa henne.. aldrig trodde jag att jag skulle boka in en kund före skolan Haha!
Solen skiner fint ute vilket får mig att vilja använda shorts och visa upp brännan på benen men enligt väderrapporterna ska det bli regn på eftermiddagen.. hm... svårt val!
Nu ska jag fixa lite fint vid klippstolen! Ha en bra dag! Puss och kram!


weird pic.

beroende?



Första kvällen utan alkohol på en hel vecka.. Abstinens? Nej faktiskt inte. Däremot fick jag ettt ryck hemma hos mamma förut och pressade färsk apelsinjucie vilket blev en besvikelse.. apelsiner smakar inte lika mkt här hemma..
Ryck nr 2.. vad ska man äta till kvällsmat? Jo det blev en tomat och gurksallad med vinäger MUMSIGT! men även där en besvikelse på tomaterna.

Vad har man annars gjort idag då? Nja har mest varit chill och packat upp. Har oxå bokat upp några klippningar i veckan. Imorron börjar skolan igen. Går in på sista året GAH! Om ett år ska jag kunna arbeta som frisör. Jag har iaf en riktigt stark motivation. I år ska jag ge järnet, Jag vill inte bli lika besviken på betygen som jag blev i 2an.
Ska bli kul att umgås med mina babes hela dagarna igen iaf:) <3

Home Sweet Home!

Nu är jag Stina och Hedvig tillbaka från Kreta! Vi har haft en kanonvecka!

Vi har varje dag legat och pressat på beachen från 9-17 och sen har det blivigt förfest på balkongen med musik,djupa samtal och fix. Klockan 9 drog vi alltid ner mot stan för lite käk och lyxiga glassar. Ngnting som alltid uppskattades var efter maten då man fick en stor flaska Ozo eller Raki med massa melon som vi svepte innan vi drog oss till ngn av klubbarna eclipse, splendid eller tropicana. I början klarade vi inte av natten och gick ofta hem vid 2 men de sista dagarna så öste vi järnet med två killar vi träffade från Luleå som hette Anders och Johan.. Då blev de hemgång frammåt 4.
Finns igentligen hur mycket som helst att berätta.. Stina lät i vissa fall som en pedofil Hedvig lackade på alla servitörer och jag blev kallad sovar'n! Fråga om det är någonting mer ni vill veta! Puss på er!

ps. bilder kommer så fort vi har haft våran bildkväll och kommit överrens om vilka som får läggas ut;)

Wihooo!

Om 3 timmar åker vi upp till Stockholm och sover hos Hedvig sen imorron åker vi till Kreta! Det kommer bli EPIC!:D

Hade bäst! Kan inte lova uppdatering därnere! PUSS!

reklamdagarna är över!


Underbart inge mer reklam ! Och Hud&hår dagarna är oxå över. Nu har jag bara en sista dag kvar på posten. Härligt. När jag slutat på jobbet gick jag och pappa ner till stan och åt wook på hot basilika:) Mumsmums! Tänkte lägga in lite bilder som jag äntligen lagt in på datorn.

Söta Malin jag har umgåtts med mycket de senaste dagarna

Kubbkväll

Nytt Balsam från Lanza med doft av kokos! Kommer bli perfekt till Kreta.. känner på mig att två andra tjejer kmr vilja testa de;)

WOHO!

Igår vart det som sagt öltältet med Malin. Vi kom dit vid halv 9 och satt med mamma och hennes kompisar. Senare kom staffan oxå och hade väldigt roligt med Malin. Senare när de "äldre" började dra sig till några andra kom Johan och Marcus ett par bekanta( jag brukar klippa Johan) och slog sig ner vid vårat bord.. Trevligt. Senare vid halv 10 10 tiden anlände även Pontus och Lina och vid 11 snåret lyckades jag dra mig hemmåt med vetenskap om denna mardrömsdag!

AAH! Idag är det reklam på jobbet igen! BLÄÄÄ!! Hoppas det är över fort! Sedan blir det hem och ta snabbduschen och slänga i sig lite föda och sen vidare till Hud och Hår där mer jobb väntar. Därefter blir det att eventuellt klippa två tjejer hemma oxå.

Imorron är sista dagen på jobbet vilket är helt underbart! Då slutar jag kanske klockan 2 eller ngt liknande och då ska jag bara packa och packa och packa. Vi åker ju upp till stockholm på lördag eftermiddag:D:D:D
Jag är så jäääääääääääääääävla taaaggad!:D

Nu blir de att snöra på sig skorna och cykla till jobbet. Bye!

I'm unstoppable


Den aaaabsolut bästa låten är nu Unstoppable av Kat deluna!
Kör den på högsat volym här nu hela tiden och taggar inför Kreta. På lördag bär det av mot stockholm!:D
Har precis jobbat på posten och har duschat. Nu ska jag snart föna till håret och dra mig över till mami. Ska först klippa Nina och sen kommer Malin över lite senare och vi ska dra ner till öltältet ikväll och se edvinz. Jag hoppas jag orkar mer ikväll än vad jag gjorde igår då jag vid 9 var helt död.

Hade bäst!


Sista dagarna har anlänt!

Nedräkningen är nu påbörjad. Packlistan skrivs flitigt. Pengar läggs in.

5 DAGAR!


oh my god.



Jössös! Hur kan tiden ha gått så fort den här veckan. Har inte bloggat ngnting på flera dagar:O

Igår var det 18-årsfest som gällde hemma hos Emil Hällström. Jag Hedvig Stina och Jw drog oss mot honom vid 8snåret och där väntade 3 tjejer och ca 20 killar.. HAHA! Det var roligt tkr jag... Det var väldigt roligt att se var emil bodde och mkt trevligt att prata med nya människor. En kille undrade vrf vi gick in 5 tjejer på toaletten samtidigt. Ja vad tror du? Nej han fick ju för sig att vi hade 5-kant och ville vara med och ryckte i dörren. Haha ah de var väl oxå rätt roligt;)

Senare efter lite dans runt 11snåret drog vi oss in till stan och öltältet. Första gången för mig men de var inte alltför roligt. Jag hade mest ont i mina fötter efter mina högklackade skor från frankrike, har inte använt högklackat på 1,5 år pga mitt knä så de kan man väl förstå;)

Bu idag blir det mest chill. Tänkte slänga på en film och lägga mig i soffan för att känna söndagsångesten komma till mig. Imorron är det jobb på posten igen.. reklam.. suck.. MEN! sista veckan! Och om precis 1 vecka så åker vi till Kreta! Helt ofattbart! Jag har bestämt mig för att ta en massage när vi är där. Är sjukt öm i kroppen efter alla trappor i jobbet.

Puss Och Kram!

RSS 2.0