bless you.

Jag är jättesnuvig.. usch.. och hängig.. med huvudvärk.. jag mår illa i solen och jättetrött. Jag vill verkligen inte bli sjuk!

Idag har vi varit hemma hos la familia fredriksson i valla. Vi kom dit och stekte några timmar men för mig blev de en del i skuggan av mitt konstiga kroppsuppror. Sedan blev de att klippa annas pojkvän Teodor från stockholm. Han är väldigt mån om sitt hår och det kändes fint att han lämnade ansvaret i mina händer, båda blev vi väldigt nöjda. Sedan var det att dra hem till tråkiga teorilektionen. Vill ha mitt körkort nuuu!

I övermorgon åker jag till sistra mi i Göteborg, det ska bli semester så det skriker om de. Liseberg, shopping, sol &bad samt fest i storstan. Låter inte allt för illa va? Här kommer en superfin bild på mig och min syster från min födelsedag:)



Pusspöss

sun

Har legat och stekit med stina hedvig och Jw i läppe! Har väl fått mest färg på ryggen tror jag.
 Blir inte så mycket uppdatering veckan som kmr eftersom jag först kmr bo hemma hos mamma och sen dra mig ner till Göteborg. Ikväll blir det mys med mamma på balkongen och sen glassdejt.




inget smink i solen ajabaja!


Everyday is a new day.

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Jag såg fram emot ett möte som aldrig blev av. Det blev inte krogen för min del. Och jag fick gräva i rabatten efter nyckeln när jag skulle hem.

Idag har jag inte gjort för mycket. Det händer inte så mkt på min front just nu utan det är mest att bara njuta av solen och av livet. Malin och Ida kom förbi här en snabbis och hämtade malins grejer hon lämnade kvar här igår. Sen kom mamma hem från skåne oxå riktigt skönt att ha henne hemma igen:) Tänkte dra mig ner till ICA nära nu för att köpa in lite lösgodis (som jag inte har köpt på över en månad, duktiga mig) Ikväll är det nämligen filmkväll hemma hos hedvig som står på shemat. Som vanligt har jag ingen åsikt i filmvalet eftersom alla utom jag älskar skräckfilmer. Usch.. jag kmr ha svårt att somna det vet ju jag de. 


Puss på er! 

fredag

idag är det fredag. Lätt att glömma bort dagarna när de är sommarlov och jobbet inte har börjat än. Men de som skiljer sig från alla andra dagar är att alla kompisar är lediga imorron och vi ska på partie. Emma fyllde 18 år igår och vi ska hem till henne och fira . Till att börja med ska vi samlas hemma hos mig några stycken och jag tänkte bjuda på en härlig sommardrink. Senare på kvällen blir de antingen krogen eller hänga med malin hela natten.



Nu har jag legat och solat i några timmar och tänkte dra mig hem mot mammas place. Fredag dvs flyttdag. Skulle oxå behöva köpa ett fräsch nagellack. Har inget sommrigt som jag verkligen tycker om.

Ha en underbar fredag ! Puss!

Dagens

Pryl- saxen
Inspiration- stranden, sommar.
Låt- Du é så..
humör- Glad, lycklig.
bästa- Tjejgänget från tallås. Var och fikade med dom på stan idag.
saknad- Malin.. hatar att inte ses varje dag.
länktan- Göteborg nästa vecka
fynd- Hudkräm från LdB, måste återfukta huden ordentligt.


who?

Vem har ringt mig 5 ggr nu när jag varit och tränat? Känner inte igen namnet på eniro heller...




Dusch. Fix. Stan. Klipp.

reeeeedieeee

Blev att umgås med stina hela dagen. Vi var hemma på hennes bakgård mellan 11-14 och jag lyckades bränna mig rejält.. och ja jag använde solskydd men icke den ville inte skydda mig nej. Sen efter det drog vi oss ner till ICA nära för att heja på Jw hon är så duktig på jobbet så.:) Sen betalade jag resten av kretaresan Åh vad skönt snart åker vi!




Japp lite bränd.
Dagens låt: Floorfiller- Ateens
Piece.

Godmorgon.

Solen skiner idag med. Vilket betyder att jag inom kort ska promenera eller ska jag cykla? skit samma. Bort till Stina. Vi ska steka i hennes trädgård och värma upp huden inför kreta så vi inte bränner oss allt för mycket:)
Sen när soltimmarna är över ska jag dra mig ner mot stan för att betala resten av resan, boka vaxning och kanske fixa ögonbrynen. Mata katterna och såklart oxå ett krav nu när mamma är nere i skåne:)


Wieehopp


'Tänkte bara ta tillfället i akt att lägga upp någon bild eller två för att visa det underbara vädret.




Nu ska jag sy om lite kläder.



hello sunshine



Underbart väder!
Ngn som inte håller med? Nej tänkte väl det..

Det gick faktiskt riktigt bra första dagen på jobbet och jag tror att jag lyckades imponera på han som gav oss olika portar att lämna av massa post i. "" Känns riktigt skönt faktiskt.
Idag vaknade jag av att Malin min gulleplutt ringde mig klockan 10. Hon bad så mkt om ursäkt men om hon inte hade ringt då vem vet när jag hade vaknat?

Alldeles strax ska jag cykla iväg mot sjukhusets gym och köra mitt pass. Har inte allt för stor lust med de, med tanke på hur trötta mina ben är efter all gårdagens cyklande sen efterråt har jag ingenting planerat, är sjukt shoppingsugen men vet inte hur mkt jag hittar här i Katrineholm. Eftersom syrran nu har skaffat ett gästrum i göteborg så kanske man ska dra ner dit nästa vecka?

Just det, här är några bilder från födelsedagsfesten tagna av Eric.




















TAck och Hej!

NERVIIIIIS!

Nu ska jag åka iväg och leka postis för första gången. Är sjukt nervös men har de snyggaste kläderna!
Seee ya!

If I hade eyes in the back of my head.



Har haft fullt upp i veckan därav inte hunnit med att blogga. Kanske är bra för mig som var lite smått beroende ett tag.
Har fortfarande inte fått bilderna från födelsedagsfirande börjar bli lite otålig men får dom förhoppningsvis ikväll:)
I fredags åkte jag och hela gänget ut till Oscars sommarstuga och vi firade midsommar. Skulle ha stannat tills idag men igår med ett väldigt magont åkte jag hem vid 10-snåret när ida kom och hämtade malin och Jessica. Det har varit väldigt mysigt med hela gänget med mycket snack och sömnlösa nätter;)


Idag har jag bestämt mig för att ta det lugnt och stilla. vaknade vid halv 12 och sen dess har jag tagit en skön dusch och plockat med alla fina blommor som jag fick i onsdags. TACK ALLIHOPA! Blommor är så roligt att få:)
Nu blir det espresso i mina fina koppar som jag fick i present.


<3

18!



Idag är jag 18  :D

Det firade vi igår med en liten fest med kompisar för sen utgång till Harrys med alla andra 18åringar:)  Blev en sen kväll med jättemkt skratt tillsammans med bra sällskap och nettos kundvagn.
Idag kom Annika och mamma in och sjöng för mig. Jag fick frukost och presenter. Sen åkte vi till lokalen och städade och sen firat mig lite till här hemma hos pappa:)
Jag tänkte lägga in lite bilder senare när annika har fört över bilderna:)

Ha en bra dag och ja jag ska göra ngt åt den hemska designen;)

Puss!

How would it be?

Gårdagen var jätterolig verkligen!:D
Jag och Agnes åt lite god mat här hemma och spelade fia med knuff tillsammans med staffan och mamma. Det gick skit så vi drog oss vidare till min kära Kusin Jossan. Vi var där och träffade mkt roligt folk och hade trevligt. Sedan gick jag och agnes tillsammans med Crille och CO hem till crille och snackade en hel del där. Sedan släppte vi av dom när de gick mot statt och vi fortsatte ner till stan och träffade massa gulliga människor:) Precis alla jag ville träffa. Alla utom lina:(

Frammåt 2-snåret följde Johannes och Fredd mig hem och det blev en hel del smsande innan man somnade.
Tack För alla som var med igår bilder kommer troligen upp på facebook och min kusins blogg.

Idag ska ja mamma och pappa planera min 18årsfest på onsdag:)

Tagga upp!

Har haft mycket att göra de senaste dagarna. Igår hade vi skolavslutning och Ida Plantin sjöng en egen låt tillägnad till sin klass ujujuj så vackert. På kvällen blev det filmkväll hos Fredd med Helga, Oscar, Malin,Johannes och Fredd och vi tittade på en jätteäcklig skräckfilm uuuuusch. Jag tänker helt enkelt förtränga den filmen!
Kan inte riktigt fatta att jag fyller 18 år om 4 dagar. Det har gått så sjukt fort! Det blir partiepartie helt enkelt med tema Sagor och fantasyväsen. Hittade en perfekt klänning/tunika som jag ska ha:)

Men ikväll blir det att fira min kusin som fyllt 23. Agnes kommer strax hit och vi ska äta mat och dricka några drinkar:)
Kommer bli superkul:D

Is it true? Yohanna

Den låten har jag precis upptäckt, eller jag har hört den tidigare men har inte ritkigt lyssnat på hur bra den är. Rysare..
Gårdagen var jätterolig faktiskt:D Vi var hemma hos Hedvig och blev bjudna på tårta och massa gott och blandade lite drinkar:) Senare när de andra 18åringarna gick på lilla gick jag och Stina hemmåt. Det togs en hel del bilder. Vi får se om jag kan få några så får ni se. De bor så sjukt fint..

Nu ska jag och Persi dra oss en sväng förbi Norrköping.. Jag måste köpa kläder till nästa vecka (Jag fyller ju 18 om precis en vecka) och köpa presenten jag har spanat in åt min syster. I eftermiddag blir det klippklipp.

Kan verkligen inte fatta att det är skolavslutning imorron:o


Jag och persi i vintras.

Happy birthday.

Min kusin Karl-oscar fyller 10 år idag. Stor kille!
Ngn som blir ännu större är min kära vän Hedvig!


Hon fyller hela 18 idag och jag ska strax åka hem till henne och ha lite trevligt. Blir ingen utgång än.. 1 vecka kvar sen kan jag följa mer er!:D
Outfiten blir lite busigt som jag gillar, stort trassligt hår med leopardband tillsammans med min egentrycka tshirt och leggins.



Ha en mysig kväll!<3

Happy birthday to you



Lina tog sin photoshoot hos all people. Hon fick det av oss i 18årspresent. Hon blir så bra på bild. Hon tog några bilder själv och några med Pontus, de bilderna blev så fina. Det är inte likt mig men jag märkte själv hur jag sa "naaw" när de tog vissa poser;) Hela tjejgänget var med på några bilder oxå. Jag själv såg ut som jag vet inte vad på de bilder vi valde ut tillslut men de är ju Linas present och alla andra blev så fina:) så fort jag får se dom ska jag lägga upp dom här så får ni se:)
Igår som ni kanske läste var vi och firade Helgas 17årspresent på kvällen. Vi åkte direkt från allpeople till Norrköping och hittade en mysig krog där vi åt. Deli hette den. Jag tog plankstek med oxfile med en alkoholfri drink:) Persi och Helga tog fläskfile med pommesfrites och bearnesås med cider och cola. Lina tog pasta och cola light och Malin oxfiletoast med cola. Mumsigt var det: absolut!:)

Sen drog vi oss till biosalongen och tittade på I Love U Man! roooligt film:)



Under kvällens gång började Lina Snusa och helga blev en kanin!


Godmorgon

ojojoj. Tänker ni säkert. Lotta är uppe före 11 på sin lediga dag. Jagg det stämmer idag är det mycket att göra!
Jag har nu precis slängt i mig frukost och ska börja städa mitt rum.
Därefter ska jag duscha och fixa iordning mig för stan, för att sen åka över till mamma och hämta saxarna.
Sedan hem till Jossan och fixa hennes lugg.
Sen kmr kvällen och den ska jag tillbringa med frisörtjejerna. Vi ska först kolla på Linas Photoshoot, sen ska vi åka till norrköping och käka god mat och titta på bio. Ska bli skiitkul men har som sagt en del att göra;)


Jag just i detta ögonblick, nyvaken med frukost i mun.
Vi hörs imorron <3

take me down town.



Såhär ser jag ut i håret idag? Topp eller flopp?:P
Jag ska strax dra mig emot stan för att möta helga och Malin på vägen. Vi ska ta en fika och titta runt lite. Vi ska oxå försöka oss på en dikt. Vi får väl se hur de går. Sen ska de hjälpa mig med min utväxt:)

Måste ta rummet oxå..
Här har ni en jäättesöt bild på tjejerna.. Och den är inte liiiiite gammal;)


Yoho, a pirates life for me.

Igår firade vi Maria flodström som fyllde 18 här i tisdags. Jag tänkte skicka iväg ett inlägg men hela dagen blev fullsmockad igår så jag hann verkligen inte. Temat var iaf Pirattema,, hihi. Jag hade mina piratbyxor och en stor grå skjorta med en "korsett" över. Blev helt okej tycker ja:) Kvällen var trevlig och träffade många basketkompisar vilket inte händer allt för ofta. Blev ganska tidig hemgång, var väl hemma vid 12 skulle jag gissa på. Sen satt jag och Malin och gnällde att vi ville att hon skulle komma hit och sova över men utan cykel eller fordon ingen framgång.

Nu ska jag och mamma strax iväg och fira Emely som konfirmeras idag:)



Cissi och födelsedagsbarnet

Cissi och jag poooosseeee!

Fler bilder kommer :D


Sweeeet Summer!

Jag känner på mig att den här sommaren kommer att bli underbar!

Jag ska jobba både på posten och hud och hår.. rättare sagt intensivjobba dygnet runt i tre veckor.. Kmr bli rik!
Jag fyller 18 år.
Vi ska åka till grönan den 12de juli med frisörtjejerna
och nu har vi bestämt att jag Hedvig och Stina ska åka till Kreta den sista veckan på lovet innan vi börjar skolan. Ska faktikst troligen bo på samma hotell som Kusinen och faster bodde på förra veckan.
I just love Greece.


Parga 07

Get me out of here

Den här dagen är ju inte allt för rolig, man blir ju inte gladare av att det regnar hela dagen! Jag har iaf varit ledig idag och det var såklart superskönt med sovmorgon och jag har bara tagit det lugnt. Jag ville jättegärna läsa twilight-böckerna idag i det här vädret(då ni vet man bara vill kura ihop sig i soffan med lite te:) och cyklade därför ner till biblan och tänkte låna dem.. Men alla 7 exemplar var uthyrda:O Surt!

Sen har jag plockat och donat lite i rummet och till sist avsluta kvällen med att klippa två flickor på 9 och 12 år. Supersöta var dom och de båda fick varsin bob med lite ökade längder:)

Jag hade dessutom tänkt mig att jag skulle skriva ett inlägg på hur man gör en snygg och enkel uppsättning och hade tagit massa kort men nu har batterierna tagit slut och jag får inte in bilderna på datorn:( så det får helt enkelt vänta..

Hade bäst<3


Agnes and I från Hedvigs fest!

RSS 2.0