STRESS

Usch känns aldrig som om min hjärna är riktigt lugn längre. Alltid ngt att tänka på. Men nu har jag i alla fall prickat av några saker på min "Att-göra-lista"

KLART
- Jag har skickat in ett brev med frågor till min chef.
- Jag har fixat en väst att ha imorrn och köpt en väska samt halsband för 30 kr styck.
-Jag har gjort klart den andra tshirten tills imorron.
- jag har pluggat på musiken tills imorron.
- jag har fixat mat tills imorron.

TO DO!
-plugga på naturen.
-planera hur fan jag ska hinna med allt imorron.
- prata med pappa om glasögon.
- göra upp ett körshema med pappa.
- leta efter en hatt med pappa.

Puss och kram!
Ps. imorrn blir det valle med favoriterna!

Köp på myrorna




Klar!

Klar med Helgas Tshirt! Vad tycks?


scary

Det är läskigt hur besatt jag har blivigt av bloggande. Jag har supermycket att göra nu, men ändå vill jag sitta här. Jag har ett riiiiiktigt stort svenskaprov imorron som jag inte ens har kikat på, måste göra klart helgas tshirt oxå+ en extra beställning jag fick in idag. Dessutom håller jag nog på att bli sjuk. Är jätteh'ngig och vet inte hur jag ska orka. Drf stannade jag förbi Ica nära och köpte två stycken energidrycker. Ska nu lägga mig i soffan och ta en macka, kanske en liten sovstund. Jag prioriterar faktiskt hälsan framför skolan när jag är så hängig som jag är nu.


Så man kan roa sig!



hey everybody! Hoppas ni har mindre huvudvärk än vad jag har

satte mig och pluggade natur och svenska två timmar idag.. har lite kvar tyvärr, sen har det blivigt belöning med naturgodis och kaffe. Ser ni min fina "det här förtjänar jag-skål"? Jag har oxå varit effektiv och satt igång med en tröja Helga beställt till Vallborg. Hon och Oscar firar nämligen ett helt år då och hon ska då ha den här tröjan, är dock inte helt klar med den heller då jag inte hade färgen här hemma så ska skriva datum och lite sånt oxå.  Vad tycks? Vill du ha en tröja snacka med mig:) kostar bara 50 kr och du fixar tröja!:)
Ja just det photoshop.. ME LOVE! sitter nu och fixar malin och helgas bilder från när de fotades på all people.. bara leker lite, malin får långt hår tex.







Lite pics

Här kmr lite bilder från i lördags Jws 18års fest. Igår var vi i norrköping med basketen på final four och drf hann jag inte lägga upp några bilder.

Partie

Fest och fira Jws 18-årsdag! Kulkul ska det bli! Tema: Extrem sminkning. Resultat:


Jws fest

Hur ska jag sminka mig på makeup-store imorron?

Till Jws 18årsfest med extrema sminkning som tema..

Please help

nice

Kan vädret bli bättre? 19 grader i skuggan mätte vår temperatur idag på eriksbergsvägen. Var på återbesök hos läkaren idag och han förklarade allt så bra! Visade alla bilder och filer så att jag skulle förstå precis vad som försegår därinne i knät. Risken fanns att minisken har lossnat igen---------------> min smäll i benet igår. Jag fick iaf en telefontid nästa månad så får vi se vad de säger.

Efter besöket kändes det helt onödigt att åka på sista lektonen och jag satte mig istället på balkongen och pluggade natur och kikade på matten. Kul, kul.

När mamma kom hem däremot blev det drag. Vi drog oss ner till ICA. Våra elloskläder hade kommit. Jag hade beställt två koftor, en i beige och en i vitt, och jag äääälskar dessa tröjor, förstår inte hur jag klarade mig utan dom. En handväska var oxå beställd och en BH. Alla köp var jag supernöjd med.

Dagens: kofta-by ellos, tubtopp-by H&M, byxor- By australia, väska-by ellos, solbrillor- by H&M?

Kvällen spenderas med pappa. Jag har inte varit hemma på en fredag på ja så länge jag kan minnas. Iaf inte den här månaden. Kaffe och naturgodis i all ära.

Hello everybody!



Idag har varit en jättekonstig dag. Vaknade svintrött och hela förmiddag går jag som i koma, är tjurig och grinig oc´ha ja.. u name it! Senare på eftermiddagen lyckas jag bli på bättre humör men när jag på rasten ska böja mig ner och plocka upp en tia jag tappade smäller det till i knät!! Nej faN tänker jag och blir fruktansvärt rädd.. har fortfarande ont men hoppas det inte är av igen.. tur är att jag ska tillbaka på återbesök hos läkaren imorron och röntga.. så träningen blev inställd och kvällen tillbringas med mina kära vänner kryckan och ispåsen.

Jag tyckte att en rolig bild skulle få er andra att skratta iaf. Kanske ska börja köra på veckans grimars?

Skolarbete!

Nu behöver jag er hjälp!
Jag ska nämligen skriva ett samarbete, jag funderar starkt på att skriva om hur bloggar och bloggande påverkar ungdomars liv. Har du ngt tips på bloggar som jag kan använda i mitt arbete? Släng in en kommentar om din eller en kompis blogg så gör jag reklam för er!

Varifrån får ni eran inspiration ?

Later.

Födelsedagg!!!!

Dagen Tilägnes PERSI och HANNA!! Grattis till er tjejer! Känner ni er gammla???

PUSS PÅ ER<3

Bästa mamma.

Ah det har jag. Hon vet hur hon ska pigga upp mig när jag är nere. Igår gav hon mig en "tidig namnsdagspresent."

Smells LOVELY!
Vi har oxå beställt lite kläder från ellos. Hoppas att ngt blitr bra. Dagen har oxå spenderats hemma hos en av mammas kollegor Eva och hennes man Hasse som har hjälpt mig med matten. det är så svårt och jobbigt när man inte vill men måste.  Vi ska oxå se första arnfilmen.. har bokresension på den i övermorgon. Suck.. Mkt i skolan. Skönt att begrava sig i ngt..

Ty så är världen att det ger värden på andra bara för att vi inte förstår varandra.


SJ!!!!!!>:(

AH! Vilken resa det tog hem idag! Vi tog 15.30-tåget hem ska vara hemma 16.00 MEN.....
- Vi stannar ungefär 5 ggr..

- när vi väl är framme i katrineholm svänger tåget förbi och fortsätter mot vingåker.. Nej men oj då!

 Så vi var hemma i katrineholm kl 5 istället!

Under denna resa börjar malin tjuta 5 ggr av skratt, ilska och trötthet. Lotta blir trött, rastlös och allmänt jobbig. Helga ligger bara över bordet med enorm huvudvärk. De andra skäms över oss.


Shop until you drop

Idag har varit en skön men ganska onödig dag i skolan.

Det roligaste man gjort var nog att vakna hos Alexander och Gabbies,Sandras och min shoppingtur i Norrköping City.
Jag var helt slut men efter en kopp cappucino blev jag på hugget igen. Inköpte en klänning(79 kr) och en Tshirt(99kr) från Gina Tricot. Så nu är man pank igen.




Idag tog jag mitt första riktiga lopp sen jag opererade knät. 2 min innan tåget går får jag kuta efter att ha köpt en enkelbiljett i den sega automaten.. men jag hann.. usch vill inte utsätta knät för ngt sånt mer.

I helgen vankas det fest och fira Anna. Jw kommer kanske till skolan oxå och fixar håret.

<3

Underbar Start!

Ja ni ser rätt, jag tycker första dagen i skolan har varit kanon. OM man då bortser från min tvåtimmars-sömn i natt! SUCK! Imorse innan skolan drog jag mig till Posten för att vad jag trodde var en anställningsintervu till sommarjobb, men de skulle bara titta på mig och fråga lite hur jag kunde jobba. JAG HADE REDAN FÅTT DE!!!

JAG HAR SOMMARJOBB!!:D


Sen innan skolan satte sig jag och Persi på vårat stammisfik som vi brukar(eller brukade) sitta alltid innan skolan. Vi delade på en chokladboll och hällde i oss coffea! MUMS! Mycket trevligt att träffa Henne eftersom man inte träffat henne på över en vecka<3
Vi drog oss lite över stan och köpte ringar. Och jag skulle vilja säga att de var hon som lurade på mig dom.. bara för hon sa att hon ville ha nya ringar. Jag har inga ringar.. de måste jag ha!;) SÅ hon köpte 4 i silver och jag 4 i guld.. Vill bara påpeka att de var nog en storlek för små..


Nu ikväll ska jag bege mig till Alexander. Kan ni tänka er att de var en hel månad sen vi förklarade oss som ett par?
<3

STÄDNING!

Idag har jag tagit tag i mitt rum! ja eller jag började och jag blev näääästan klar;) Har lite kvar men satte igång och göra totalrenovering i min klädgarderob, det är numera inte bara en garderob utan även
 en "fristad"
Jag har lovat mig själv att ALDRIG ta in några skolgrejer i garderoben utan att jag ska gå dit när jag behöver ro. Har dessutom lagt alla minnen där inne, så som min första baskettröja, lagfoto från innebandyn m.m.  Plötligt blev resten av mitt rum jättetråkigt! Och ändå innan har jag gillat mitt rum. Det är väl ett tecken på att jag lyckats gaaanska bra i garderoben.

Dessutom har jag installerat ett nytt fotoprogram så nu blir det ändring på de tråkiga bilderna!





P.s Jag saknar alla mina älskade som jag inte träffat 10 dagar<3

Home sweet home!

Ja då var man tillbaka hemma i Katrineholm. Vi drog oss från mormor klockan 10 imorse och vid klockan 5 rullade vi in vid djulö.. UNDERVART! 7 h i bilen är ingenting att rekommendera. Sen drog pappa och jag oss vidare till min faster anita och kusinen Jossan! Där bjöds på mat men kvällen blev kort då jag var helt slut efter bilresan och Jossan var lite trött efter gårdagen;) Så ikväll ska jag väl slumra framför tvn, så rolig är jag. Nu ska jag göra mig en kopp "Kiss me kate" Som är köpt på chokladbiten i Ystad. Grönt Te i klarspråk!


Trädgårdsfixarna!

Ja idag har vi tagit oss an trädgården. Efter en dagsrunda igår i ystad kände vi att de var dags att ta tag i hemarbetet. Tomas,cille och kusinerna kom över och i 4 timmar sågade vi ner häcken från två meter till 1 meter hög, dessutom tog vi en del på trädtopparna.. ni skulle bara se hur mycket vi har tagit av.. helt jävla sjukt! Har redan träningsvärk i armarna.. vem behöver gym? Nu ät vi som sagt klara och plockat undan allt. Ikväll blir det påskbord med massa godsaker och det blir nog tidig sänggång ikväll;) Och vädret ska man inte tala om, tubtopp och kjol med bara ben och ligga i en fåtölj. Är det sommar redan? Hur har ni det där hemma?



Här ser ni min fina utsikt över det öppna landskapet;)


Onsdag


Grattis Anna wall som blir 18 år idag.

Onsdag i skillinge
- Slingat mamma med en 6-0 hon blev skitnöjd, jag? mindre
- Bakat påskbakelser, fortsätter imorrn.
- Varit inne i vid skillingehamn och handlat och gått på stranden.
-håret åkte av. är nu korthårig igen. suck.


Shoppaholic?

Ah den fillmen måste man se.;) Vi har idag tagit det lugnt som tidigare. Klippte mamma ute i solen idag, härligt härligt.. Klippningen gick skit.. men de var som mamma sa, det växer ut igen. Usch vad missnöjd jag blev. Sen åkte vi iväg till Bo Olssons i tommelilla. där jag köpte en blus, örhängen, hudprodukter och en tidning. Pank som man är får man ta det lugnt. Ikväll har vi käkat god mat och jag har tagit en promenad här runt landet. Så vackert det är här, Här kommer lite bilder från promenaden och på fynden.

Skillinge

Ärt nu framme hos mormor i skillinge! Kom fram ca två och då fick vi liten lunch och vi la oss i en stol ute i solen. Underbart väder här kunde ligga i tshirt och steka lite. Blir att leta upp solbrillorna jag spanat på imorron. Annars har vi bara tagit det lugnt, spelat kort och handlat mat för veckan. Det lär bli en hel del chillande det känner jag redan nu. Äntligen fick man se alla bilder från Pontus fest, själv var man bara med på en när jag och anton sitter och snackar men tänkte visa den så ni får se min "outfit" Jag hade en egen gjord Tshirt med mig och Persi på, och sönderslitna strumpbyxor vilket jag gillar skarpt!


Imorron bär det av till simrishamn och shoppa troligtvis.!

Later!

Skåneresa yes

Idag börjar skåneresan över påsken. Åkte imorse klockan 10 neråt i Sverige och fyra timmar senare var vi framme hos Kusinerna. Hitills har vi spelat kort, fia med knuff, fikat, hoppat studsmatta och lekt med Martin och Karl-Oscars lekbil. Tagit mkt kort iaf så de kommer upp när jag fr tillfälle att lägga in de på en dator. Nu har vi grillat och hjälpts åt med maten och strax blir det käk.

Imorron bär det av vidare mot Skillinge och mormor där resten av veckan kommer att spenderas!

BTW: Tack igår alla som var med och firade Pontus.! Kanonkul!

FÄRDIG!!!!!

Wieeee! 2 hemska veckor har gått och nu är jag klar!! Äntligen! Är så stolt över mig själv att jag klarade det! Nu vet jag vad jag kan om jag bara vill!
Före                                                                                                     Efter



9 Kg som jag hoppas slipper se på 2 år.

Last day in hell.

Den här meningen "direkt när jag kommer hem ska jag sätta mig ner och plugga" funkar inte bra för mig.  Jag säger den väldigt ofta men gör jag den? nej. Jag måste få slappna av när jag kommer hem, efter all stress i skolan älskar jag att bara slänga av mig grejeerna ta ngt gott att dricka eller knappra på och slänga mig i soffan. Jag kan nog säga att 95% av mina skolarbeten görs mellan kl 20-23..

Såklart har jag min uuunderbara uppsats att göra ikväll. Men jag var bara tvuuungen att skriva ett litet inlägg. Har i skolan fått reda på att vi kommer sluta en timme senare på torsdagar. MEN de fyra sista torsdagar blir vi lediga hela eftermiddagen. Är inte det härligt?

idag är sista dagen i helvetet.. Can't wait for tomorrow to come!

.



Pleease take me back.. Please.

Födelsedag..

För Gabbie som fyller hela 18 år idag! GRATTIS!
Vi stannade till innan skolan och köpte en chokladask och blommer till henne.. tror hon blev väldigt glad:)

Sen har vi promenerat till Stan och kikat på festkläder till helgen, till ingen nytta. Jag gillart helt enkelt inget i affärerna.. eller iaf inget till det priset jag vill ha;) SÅ efter skolan var det träning och sen dra en sväng förbi Agge och leta i hennes garderob!
 Lånade en blå skjorta och en skinnjacka.. en till fredag på tre-rätters-middag med Hud&hår och en till lördag fest och fira pontus. En lång pratstund och sen var klockan plötsligt kvart i åtta.. magen kurrade som aldrig förr med tanke på att jag åt lite keso och ägg till lunch kl halv 11 så var det inte så konstigt. På vägen hem var jag 1/2 meter från att bli överkörd av en bil i 70 km/h .. Nu har jag käkat lite fruktcoctail och yougurth och ska sätta mig med naturboke och plugga inför imorron,, Har så mkt att göra och så lite tid.. suck..

1,5 vecka kvar sen åker håret av...
Puss!

RSS 2.0