Vad hände?

Ja det är frågan. Vad hände med Lottas blogg? Jo hon har för det första inte haft tid. Jag hatar att skriva inlägg bara för man måste skriva och uppdatera. Jag känner mig samtidigt smickrad över att det finns personer som blir irriterad över att jag inte uppdaterar min blogg.  Studenten var bra! Har bara tagit några bilder som jag slänger upp nedan! På måndag ska jag oxå fotograferas hos en proffsfotograf om jag hinner få bort min rosa fläck på studentklänningen tills dess.
  Jag var i göteborg förra veckan med Johannes och hälsade på Johannes bror Andreas och fästmö Malin och deras 2åring Engla. Dem är gosiga är en sak som är säker. Det blev lite shopping och lite hårfix. Jag ska nämligen både klippa Andreas och göra Malins håruppsättning till deras bröllop i Augusti. :)
Jag fyllde 19 när vi var i Göteborg! En vecka efter studenten så att fylla 19 kändes inte så värst stort, det var första gången jag var hemifrån på min födelsedag oxå men familjen olsson/klargren lyckades väldigt bra! Det blev sång sådär 5 ggr under dagen och fick lite presenter oxå:)

Idag är det midsommar! Det är alltid lika mysigt varje år håller ni inte med? Det var som Helga sa det är ingen press utan man tar det som det kommer! Vi ska vara ett stort gäng ute i Julita hos Pontus och ha det jättebra!

Mina syskon och jag

Jag och Johannes

Gänget!

fordonet hem från Norrköping!

RSS 2.0