Lördag Partie up

.. okej partie up kanske var att ta i. Några kompisar kmr över hit ikväll. Vet inte riktigt om vi kan kalla det fest.. isf en minifest:D Eftersom majoriteten av människorna som kmr ikväll var med på sminkgrejen här hela eftermiddagen måste vi ju visa upp oss lr hur?:)  Här kmr iaf lite bilder från kursen..

SMINKKURS

Snart bär det av till sminkkurs hemma hos Christian Myrland haha och ikväll blir det som sagt tidigare partie. jag tänker tvinga alla att titta på melodifestivalen när Next 3 uppträder.. de är nämligen från våran skola och kompisar till agnes.. även om deras låt suger så stöttar jag dom..:)

Jag tänkte satsa till en riktigt mörk och sotig look på sminkkursen och för att allt inte ska bli så extremt satte jag upp håret i en knut. Vad tråkigt det blev tänkte jag när man är osminkad och slängde i lite hårsmycken i håret som jag hade. Ett enkelt sätt att piffa upp en tråkig knut. Vad tycker ni?


Ursäkta röran jag bygger om

Fuckin dator, går inte att byta header det blir bara tomt som det är nu.. funkade inte sist heller.. ngn som vill hjälpa mig?

I'm back Baby!

Sådär ja efter en vecka är jag tillbaka hos pappa med internet igen.
Idag var en kort dag i skolan

  • 8-tåget till norrköping
  • Hoppar på kryckorna fort som fan medans de andra springer för att hinna med bussen, jag hinner
  • klockan 10.00 anländer Stilochtrendare och jag tilldelas Jennifer (tack till den anonyma kommentaren som påpekade att det inte fanns ngn Jenniferi klassen! Haha bra gjort av mig att hitta på ett namn xD)som ger mig ansiksbehandling och sminkning.. NICE sminkningen är annorlunda(grön) men fin:)
  • Slutar 11.50, åker hem med 12.33-tåget

Efter det har jag klippt och stylat Marie en av mammas kollegor. Det blev den snygga pagen med gradering i nacken, alltid ett säkert kort:)
Snart kmr pappa hem från hot Basilika med hämtmat, länge sen ska bli gott:)
Imorron ska jag och massa kompisar på sminkkurs hos Christian Myrdal på eftermiddagen sen på kvällen blir det kanske partie,partie vi får se:)


What?

Ja tack alla killar på Helgas fest i fredags, dvs Johannes, Oscar, Sebbe tror det var alla.
Två dagar efter och har världens träningvärk i armen efter armbrytningen.
Men jag tror att det var Malin som gjorde sluttouchen ;)


Happineessss

Förutom att jag är dundersjuk med knapp röst och täppt näsa med nysningar 50 ggr om dagen så är jag väldigt happy. Dagen har hållt igång ganska mkt idag, klockan halv 9 fick jag dra mig upp ur sängen, lite smått trött från Helgas fest igårkväll och fick skjuts av Staffan bort till Mc'donalds på anställningsintervju. Det gick bra men det är stor konkurrans så vågar inte hoppas för mkt.. annars blir det jobb på hemtjänsten.. vet inte vad som är värst?

Sen vid klockan 2 började jag Styla mammas hår inför 50-fest och klippa Staffan. Testade en lite nyare kortare i nacken och längre vid öronen på honom, låter ganska sjukt men snyggt blev det. Precis när jag började klippa Staffan kom Stina förbi oxå, låg lite efter i shemat så hon fick genomskåda hela klippningen.
Sist men inte minst hjälpte jag Stina med hennes hår, hon skulle nämligen festa litegranna ikväll så jag körde med Agnes trippeltång(tack för lånet<3) och en utåtbakad fläta som ett diadem. Jag äälskar den frisyren.. önskar jag kunde göra den på mig själv varje dag:)

Sedan kom min älskade syster hem <3! Vi drog över till pappa och fikade lite sen drog vi till ica och handlade jordnötter till hennes(enligt henne) makalösa flygande Jacob, själv har man inte ätit den på ett antal år, kmr faktiskt inte ihåg sist.

kört

Jahapp då var det kört.. en timme i telefonen så är rösten borta.. dumma Lotta..


Fika


Fikat med dessa tjejer på sultans norr idag det var riktigt skoj att ta upp allt gammalt skitsnack.. det var längesen vi var många och fikade ngnstans.. kändes som 9an där ett tag bara att vi var lite mer mogna kanske;)
Själv va jag en smula onyttig och tog en cappuchino(stavning?) och en chokladboll men hade stina med mig som köpte kaffe och mazarin. Agnes en räkmacka och jw en varmchoklad.. Jag hade gjort ett försök att försöka få agnes att ta med din vaaaackra systemkamera så kunde jag ha tagit lite fina kort med den.. men icke.. den glömde hon.
Imorron blir det partie partie:) och träning hos A-C förstås:( 
Hostan är inte bättre snarare sämre.. blääää..  är det ngn som har ett bra tips mot dålig hals? 

Ge mig!

Nämnde jag att jag är sjuk? Jag har fått jagmåsteköpanågontingfintannarsdörjag. Symptom; skakar, har inga pengar, tittar på kläder 5 ggr om dagen och hatar hela sin garderob.

Ge mig!

.




Jag kan inte sluta hosta.. det är inte bra..


Härlig bild





Härlig bild från Linas 18-årsfest <3

Dålig service



Fick gå upp klockan 8 imorse, det var tugnt med tanke på att jag somnade halv 3 inatt.. kanske mitt eget fel för att jag satt vis msn alldeles för länge, vad vet jag?



´Jaja anledningen till denna tidiga morron var träning hos sjukgymnasten klockan 9. När vi kört några stationer skulle hon sticka iväg en snabbis för att titta till en annan patient så skulle hon komma tillbaka. Jag hinner köra klart hela programmet och sätter mig utanför gymmet och väntar. och väntar... efter en halvtimmes väntan är hon fortfarande inte tillbaka då sa jag till den snygga killen i receptionen att hon får ringa mig angående nästa tid.. Han bad så mkt om ursäkt för henne.
Snyggkille- Bra service
Tråk Anna-carin- riktigt dålig kundservice.

Jag har sedan dess inte gjort någon nytta. Jag lagade jättegod mat. Lax med wook och sås. Jag är stolt över mig själv då min matlagning blivigt väldigt slarvig på senaste tiden.



Jag har dessutom kommit in i någon form av disneyfas. Som sagt tittade jag på lejonkungen igår med mamma och på kvällen tittade jag på pocahontas och nu har jag tittat på Mulan:) Vet inte riktigt vad detta ska betyda.. jag tror det är att jag vill leva i en annan miljö just nu.. Antingen på savannerna i Afrika eller en indian eller kanske som en geisha i Kina?  

Slutet på dagen

Dagen blev inte riktigt som planerat.. Det visade sig att Emely var inte hemma så vi åkte aldrig dit utan stannade hemma istället. Mamma köpte goda kanelbullar och vi satte i filmen Lejonkungen och tittade istället. Tänkte att man skulle käka någonting.. troligen blir det pasta med tomatsås.. eller tomatsoppa av något slag.. Tänker använda krossade tomater i alla fall.


Roligt inlägg!

Fick order av Malin att skriva ett roligt inlägg för att muntra upp henne lite. Vad är då ett roligt inlägg?  Jag kan göra någon utav nedanstående punkter...

Dra en bellman historia

  • Lägga in en riktigt ful bild, kanske en riktigt gammal bild?
  • Berätta någonting riktigt förnedrande om mig själv som får en annan att må riktigt bra
  • Lägga in ett roligt klipp från youtube

Ja möjligheterna är oändliga! Jag kommer nog inte göra någonting utav detta på grund av tidsbrist.. Jag och Mamma tänkte nämligen dra ut på stan hitta en present till låtsassyster Emely som fyllde 15 år igår och sen dra ut till valla och gratta henne i efterskott:)

mindre

NY BLOGG

Sådär ja! Nu har man bytt blogg, jag tror det finns roligare saker att göra på denna design än den gamla:) Först och främst;
Tack så jättemycket för all hjälp Cissi! Det är nämligen hon som har hjälpt mig med den snygga designen:) Själv har man inte riktigt kommit in i alla koder än.. men det kmr

RSS 2.0