Softa ett tag..

Jo den orden fick jag av Johannes när jag frågade vad jag kunde göra? Du kan softa ett tag. haha. Hela familjen Olsson jobbar på att renovera köket här. Jag skulle vilja ge en hjälpande hand men när man inte har så mycket erfarenhet av renovering och dessutom inte läst träslöjd sen 6an;)

Igårkväll så spenderades kvällen/natten här, klockan ca 9 satte jag igång och skulle slinga Malin Klargrens tjocka hår. Vet inte hur de kom sig att vi satte igång så sent men efter 3 timmar till midnatt så hade Malin blivigt några steg ljusare och med ngn centimeter kortare hår. Hon blev iaf supernöjd och jag med:)

Idag ska vi se om jag hinner klippa Melissa innan jag drar mig hem oxå.. Sen klockan 4 är det dags för Johan att trimma frisyren. Men hur ska jag få Johannes att förstå att han är otroligt långhårig.. han måste låta mig klippa honom snart..

Nu kom Niclas och gav lite axelmassage.. jag blir omhändertagen här iaf:).. nu ska jag klippa Melissa!

Pusshej!

den 25e smäller de!

Ikväll är vi drottningar i baren!
Vi håller på att laga mat här hemma hos Helga, min insats är stor, trots att jag sitter och bloggar, jag skar köttet.. Oh.. mäktigt!
Vi ska äta trerätters och sen ska vi gå ut här i lilla katrineholm, men.. fredagar blir vad man gör dom till:)

Btw så såg jag Neew Moon igår med Agnes, jag är besviken, jag gillar inte den nya regissören. Filmen är inte alls lika djup och dyster vilket jag gillade med den första. Sen tycker jag att boken är såååå mkt bättre! Riktigt besviken.. Jag vill nästan inte se de andra filmerna om de inte byter regissör. Dessutom kunde jag inte kolla på hälften av filmen eftersom jag är så fruktansvärt rädd för vargar, jag trodde jag skulle klara av att se dem eftersom jag vet att dem är snälla men nej det gick icke.

Nu blir de mat!
Hade gött!

If I could make a deal with god.

Underbar dag!
 Spenderat dagen med malin
 Gick på massage på Hela dig 45 min så hon drog upp massa knutar i rygg,axlar och nacke, sweet
 Tittat på The Ugly Truth med mamma, grymt bra film!:D både grät och skrattade och fick en underbar magkänsla..


Han är grymt het, och hon har en grymt het klänning.



Life is good.

Maybe she knows the info!

Hela helgen har varit rätt nice tkr jag:) i fredags var jag med Helga och tittade på våra karlar när de spelade och de var så duktiga så! De vann! Jag medger inte längre otur:D Wihooo! Sen på kvällen hängde jag med Agnes, Jw och Jws kusin Sara från göteborg hemma hos mig för att sedan gå ut på krogen.. Kvällen var riktigt skoj iaf!

Sen igår så tog jag det lugnt, klippte pappas tjej Lena, sen låg jag på kvällen i mammas knä och myste till melodifestivalen med Staffan och Stina. När programmet var slut ringde sötisen och ville att jag skulle komma till honom. För en gångs skull skämde jag bort mig och tog en taxi i det här ruskvädret. Vi tittade på OS när det både blev guld för Markus och brons för Johan Olsson. Otroligt! Både jag och Johannes fick rysningar!

Söndag:
-föreläsning om kost och träning
-träna
-Anna J+ bröder klp
-Valentines day med Malin?
-pluuuuggaaa..




the gifts are find at the bar.

Idag har jag faktiskt varit duktig.
Jag lyckades få upp Johannes idag kl fem i halv 7! Alldeles själv!:D
Jag jobbade effektivt på alla lektioner och var mentalt väldigt intresserad.
Jag skrev klart hemprovet i religionen, jag är faktiskt stolt över arbetet och känner mig nöjd.. men magkänslan säger annat:/
Jag åkte till Friskis och sprang skiten ur mig på löpbandet och gymmade i ca 1,5 timme:)

Tyst, jag är död..


nu är det sovdags i sängen.. skönt att man äntligen kan börja prioritera sömnen lite! Loooov


ryck?

Min hand ryckte till nyss, hela handen fick ett ofrivilligt ryck och bitchslapade tangentbordet.. Haha! Lite ilska kvar i kroppen kanske?;)

Varför sitter jag här igentligen? Jag borde inte det eftersom jag måste skriva klart religionshemläxan. ett jättestort hemprov som hela mitt betyg hänger på. Hm.. kan det vara därför jag drar mig så mycket?;)
Jag ska även träna ikväll på danspasset tänkte jag men det får vi se hur det blir, delvis pga av hemprovet som sagt och delvis för att jag fick ett jättestort och svidande skavsår på vänster häl av de nya stövlarna.. usch usch.. Malin var hur gullig som helst och skjutsade hem mig från stationen! <3 

.. imorron är det praktik, har inga kunder inbokade men det kanske dyker upp någon dropinkund:D Hör av er om ni vill göra ngt skoj med håret. Sen på kvällen har jag planerat med Helga att kolla på våra karlar när de spelar hockeymatch! Var länge sen jag var och kollade och måste ju stötta min älskling! Fast jag vet inte om det är så bra heller för på varje match jag kollat på har de förlorat.. bringar jag otur? Det är upp till bevis imorron för tydligen ska det vara ganska ruttet lag de möter..

Sen ska jag lära helga allt jag kan om hur man festar!:)


SPORTLOV!:D

listen to them talk.

Godmorgon gott folk!
Onsdagen är här. Vad gör man idag då? För vissa står det skola på shema och vissa arbete. Själv står det plugga på shemat. I skolan är det egen hårvård och jag har inget behov att att komma eftersom jag slingade mig i fredags. Istället ska jag ägna halva dagen till

- Skriva klart hemprovet i religonen
- Sitta på sjögrens och plugga maaassa teori

Ja.. om det blir någon tid över så är jag ganska sugen på att träna lite. Får se hur lång tid respektive grej tar :)



Ge MIIIG!


were you a lonely boy?

Mina närmaste vänner anser mig som annorlunda(men på ett bra sätt),charmig,dramatisk, och framför allt hemlig.. mystisk..  Jag inte vill dela med mig av vissa saker. Jag gillar inte att berätta vad jag fick för betyg eller hur det gick på provet. Jag vet inte varför jag inte gör det men varför vill de så gärna veta?

Jag berättar inte om 2 stora delar av mitt liv. Varför måste jag berätta? Mina vänner dör av nyfikenhet.. Tror dom att jag njuter av att inte berätta? Jag gör det till viss del för deras skull, de mår bättre av att inte veta. Vissa anser att man mår bättre av att dela med sig av saker och prata om det, lätta sitt hjärta helt enkelt. I dessa fall stämmer inte detta påstående. Jag har klarat mig i 6 år med att analysera det själv och bearbeta det. Inte mår jag sämre av att hålla det inom mig.




                                                                 Dramatisk bild?


<3

Glad alla ♥ dag!



Jag älskar dig Johannes Olsson.

sometimes I wanna be.

Man borde berätta sina känslor oftare.
Vi är så typiskt svenska och reserverade när det gäller känslor. I alla fall jag är sådan att jag berättar inte vad jag känner för dom som jag verkligen inte känner helt ut och innnantill, och jag glömmer berömma och ge komplimanger för jag tror att personen redan vet om det.
Jag tror därför det är så många tonårstjejer som har dåligt självförtroende för ingen berättar eller berömmer dem.

Vi borde vara mer öppna och säga hur vi känner till varandra. Säg det hellre en gång för mycket att du saknar henne/honom än att säga det för sällan och personen får för sig något annat.


did u get my messege?!

Åh jag och Malin lyssnade på hennes gammla Ipod på tågresan hem idag:) Härligt när man upptäcker musik som man glömt bort. Jason mraz andra låtar förutom I'm yours som jag nästan spyr på. Så härliga känslor man får:)
När jag kom hem idag tog jag det lite lugnt, sov jättedåligt igår, somnade runt 2 och har inte mått bra alls idag. Så blev tyvärr ingen yoga ikväll utan jag stannade hemma och pluggade effektivt i 80 min.

Nu tröstar/belönar jag mig med vaniljglass med kiwi och hemgjord chokladsås! MUMSIIII!


Heart of life is good

Fick en panikattack igårkväll. Låg i sängen och fick plötsligt ingen luft. Alla tankar om kommande år. Hur gör vi med Londonresan? Kommer vi ha råd med både klassresa och london. Hur kommer det gå på gesällen? Vad gör jag efter studenten? Alla prov och läxor, inlämmningsuppgifter och uppsatser. Ingenting känns självklart.

Hemma från praktiken idag pga stor huvudvärk. Vet inte vad det beror på. Hade jätteont igår oxå hela eftermiddagen.  men jag ska försöka göra lite nytta idag så jag inte får så stor ångest. Sätta mig och plugga helt enkelt.
Ikväll så ska vi till oskars sommarstuga jag, Helga, Oskar och Johannes.. Blir myssssiii!


close your eyes

Jävla körkort.. jävla teorin hänger över mig.. jag vill ha det nu, man känner sig så dålig när man fortfarande inte har tagit det. Jaja jag har ju alltid varit en tävlingsmänniska och min älskling drygar med mig att han ska ta det före mig så är väääldigt motiverad nu iaf!

Annars slapp vi skolan idag. Fick höra imorse av skolkamraterna att alla lektioner var inställda idag pågrund av snökaoset! så jag och malin hängde hos Helga med Muffinsmys och 2 filmer:)
Nu måste man hålla koll på morgondagen oxå om de blir skola då eller inte... gissa vad jag hoppas påå..;)

Till helgen så ska jag, helga johannes och Oskar åka ut till Oskars sommarstuga och hänga:) Jättemys juuu..
Sen på lördag så blir det födelsedagsfirande av Oskar och partie.. YEAH!
och förövrigt så jobbar jag 13-17 lördag, söndag. Gött.

Snyggaste tshirten från katrineholmsrevyn 2010 Stjärnspäckat!


RSS 2.0