Spinn me round again




Är igång med träningen igen. Jätteskönt att få ta ur sig och bygga upp kroppen lite:) På tisdagar går jag på Yoga och sträcker ut musklerna och blir lite vigare:) Sen försöker jag gå på antingen afro-dans på onsdagar eller danspasset på tordagar. Så idag var jag och Malle på dans men efter en timme inte riktigt var helt slut så då gick vi in till gymmet vilket jag troligen kommer ångra imorron.
Imorron blir det att jobba på Revyn med hår och smink och även på lördag då de är sista föreställningen. LA FINALI!:D

Mycket utgifter i vår har jag kommit på oxå.
♥London
♥Studentmössa
♥Balklänning
♥Studentklänning
♥Klassresa till Bulgarien
♥Bal
♥Lärarmiddag
 ujujuj..

hide and seek



Ja jag lever!
Ligger efter i sömnen
Min syster har tagit examen och är polis i göteborg:)
Jag ska ta gesällen
Jag är med i katrineholmsrevyn och fixar hår och smink
Jag är motiverad till körkortet
Jag är jättekär.






Looking in to your eyes

Hello! Idag har de varit en riktig chilldag! Gick upp klockan 11 imorse och Johannes snälla bror Niclas skjutsade hem mig till Malin. Vi gosade med hennes nya 13 veckor gamla hundvalp Hugo, SÅÅÅ SÖT:D Sen kollade vi lite på sex and the city.. Sen blev de att gymma lite.. Åh som jag pumpade .. HAHA!

Sen blev de mysig fika på sultans norr med Jw.. LOVE IT!

Imorron ska jag, Malin, Johannes och Fredd gå och kolla på Avatar i 3d på bio:D NICE



'Battlefield- Jordin Sparks'


kaffe





Why does love allways feel like a battlefield?



Grattis Lina 19 år(och Cissi oxå såklart!)

Ikväll ska vi fira Lina och äta god middag på Rhodos resturang och mysa:) Men innan dess blir det att städa rummet och göra lite skolarbete. uschusch.

Jag lever!

Tro det eller ej men jag lever efter Nyår! Har bara inte haft någon lust med att blogga, designen gör det ju inte roligare. Usch.. fixat lite nu iaf:) Nyårskvällen var riktigt galen! Vi började 3 tjejer hemma hos Lina och fixade iordning oss och sen drog vi till Stina där 10 andra tjejer oxå var. Vi åt 3-rätters-middag som Agnes och stina hade lagat! De var så duktiga så!
Sen vid 9-snåret åkte vi alla Taxi( jag och Stina 30 min senare för taxibolaget glömt bort oss:O) till Niclas Hansson där det var partie. Sen virrade vi runt vid stan vid 12-slaget och därefter har jag ingen tidsuppfattning men jag följde iaf med Johannes,Fredd,Jakob, Hanna och Lucas hem till Johannes och sov där.

 Helt galen kväll alltså, men jag tänker banne mig aaaaldrig dricka Tequila igen!

Nu har man äntligen börjat återhämta sig från nyår. Mamma och jag har hängt idag:) Vi gick på stan och jag köpte en söt dagbok. Ja jag älskar att skriva av mig i en egen dagbok där jag skriver ALLT!;) Det är ju ännu roligare att läsa de gammla inläggen;) Jag har dessutom installerat Voddler idag:D Jag meddelade Voddler i oktober att jag var intresserad av en invite och såg idag att de skickat en invite till mig. NICE!:D



Den här klänningen+skor hade jag på nyår. Vi tog INGA bilder :O Usch vad synd. är dålig på att ta bilder numera..:(

RSS 2.0