1,2,3

I övermorgon smäller det.. Då har vi vår första visning av 1900-talet!
kl 18.00 och 20.00 i Kungsgårds Aula

Det märks oxå att det börjar närma sig, man kommer på alla småsaker som man måste ha och modeller som hoppar av. Men känner på mig att iaf våran bit av visningen och gruppen efter kmr bli epic! Resten av grupperna har man inte sett så mycket av och ska bli spännande imorron på genrepet och se :)

Annars händer det väl inte särskillt mycket på min front, utan allt kretsar runt visningen och att hålla en positiv anda med alla kamrater!




Johannes <3


Soooooo hollow baby.

Har ni någonsin känt ett enormt stort begär till att springa? Jag har gjort de det senaste dagarna. Benen bara rycker och jag längtar tills jag kan ta på min mina joggingskor igen, slänga upp håret i en tofs och springa ut med höstregnet piskandes i ansiktet med skogens natur flyger förbi mig. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Inte alls samma kick som att gå ut och gå eller att sätta sig på cykeln som man inte ens i närheten får samma flås av. Att glömma bort alla jobbiga tankar för en stund och bara fokusera på andningen och muskelvärken. I ett ögonblick få vara själv och borta från omvärlden. Stänga in sig i naturen bakom trädens grenar.

Vill alltid göra det man inte kan.


Knäjävel. 



Would you follow me home?

Ledig idag från praktiken:)
Snart ska jag över till Staffan på Kaffe och snack! Sen ikväll är det partie och fira Helga och Malin!
Våra små älsklingar:)


SHOOOOUUUUSSSS

Jag har köpt nya skor idag till partiet på fredag då Malin och Helga ska ha sin 18år fest!



Lite bilder i övrigt jag lagt in från mobilen;

 
Hela mitt liv handlar just nu om firande av födelsedagsbarn och våran Hårvisning den 20 och 28 november!

baby are u down?

Weiiie i`m back in malmö.. sitter i brorsans lägenhet och ska alldeles strax fixa syrrans hår. Vi är hela tjocka släkten här eftersom vår gammelfaster fyller 60 år och vi ska till henne ikväll och fira. Skaran här i Tobbes lägenhet består av Mamma, staffan, Annika, Johan, Tobbe, Liza och jag.
ska nog ta på mig en balongklänning köpt i tomelilla.  ikväll är det håret som är den stora frågan, det är ett enda stort burr.. Jag får väl köra på slarvig uppsättning ikväll.
Nästa vecka blir det bättre uppdatering på bloggen, Har haft sjukt mycket att göra!
PUSS♥

RSS 2.0