Hard work work..

Idag har det inte hänt så mycket än det vanliga. Jobbet.
Därefter köpte jag en ny mascara.. jag kör på Loreals volumnios x4. Passar mig utmärkt som vill både ha längre och tjockare ögonfransar! Sedan har jag fastnat i min bok Så länge vi båda andas. Haha vad töntig jag låter.. sitter och läser hela dagarna.. Nu har jag precis ätit mat och ska ta lite smarrig efterrätt:)

Här är förresten några fler bilder från i lördags!







Ser hur natten går mot dag.



Jag funderar på om man ska klippa lugg igen? I alla fall klippa upp den lite.. Den bara hänger där när jag har utsläppt. Men samtidigt blir det mkt svårare att sätta upp håret när man har lugg. Hm.. Väldigt svårt problem;) Haha

Nu har jag precis varit duktig och Diskat och gått ut med sopporna. Nästa punkt blir väl att packa upp all packning från Papi. Senare blir det häng med brorsan och Lisa. De åker troligen till stockholm imorron.

Ps. Om 2 veckor drar vi till Härliga Kreta jag Hedvig och Stina!! :'D

Harrys!

Igår var en kanonkväll!

Vi hade överraskningsfest för min bror Tobbe för han tagit examen! Han hade inte en aning om det och blev väldigt förvånad! I lokalen dracks det vin och åt god mat och härliga tal hölls. Blev lite dans där med grabbarna och vid 12slaget drog vi oss ner till Harrys. Johan Claesson och de andra killarna sa "håll dig till oss så är det ingen fara" med glimten i ögat;)
Väl inne på harrys blev det en hel del dans och en hel del snack. Blev bjuden på en drink av Mackan som smakade barr xD Sedan blev det några shotar och vid stängningsdags drog vi vidare till Maistro. Tack för en supertrevlig kväll med alla 10 låtsasbrorsor och syrran med pojkvän. Själv hade jag ingen kamera men kan förhoppningsvis tjata till mig några från Lisa och Jossan. Här är några från mammas kamera iaf.







hard work work!

Nu är Tobbe Annika,Johan(annikas pojkvän) här hemma och Lisa(tobbes nya tjej) kommer idag!
Idag blire jobb. Ingen uppdatering igår pga ren trötthet!
Börjar nu kl 7 på posten och jobbar fram till halv 3
Klockan 3 börjar jag på hud och hår där jag ska klippa en kund + min bror lite senare.
Och sen är det ju fredag såklart och ni vet alla vad de betyder!

GAAAH!


Jag och brorsan i USA

Min bror kommer hem från malmö i helgen.. jag pinsamt nog måste jag erkänna att jag inte köpt någon födelsedagspresent åt honom! PINSAMT! Med tanke på att jag jobbar från 7-18 imorron och fredag så måste jag iväg och leta efter ngt på stan nu.. vilket mina ben inte alls har ngn lust med..

Jag har fastnat för en speciell låt River Flows In You By Yiruma. Jag kan inte sluta lyssna och sätter den bara på repaet. Love IT!

never think

I should never think
What's in your heart What's in our home
So I won't You'll learn to hate me But still call me baby
Oh love So call me by my name And save your soul Save your soul Before you're too far gone
Before nothing can be done I'll try to decide when She'll lie in the end I ain't got no fight in me In this whole damn world
So hold off
She should hold off It's the one thing that I've known
Once I put my coat on I'm coming out in this all wrong... all wrong
She standing outside holding me Saying oh please I'm in love I'm in love
Girl save your soul Go on save your soul Before it's too far gone And before nothing can be done
Cause without me You got it all So hold on Without me you got it all So hold on Without me you got it all
Without me you got it all So hold on Without me you got it all Without me you got it all So hold on.

- By Robert Pattinson.
Visst kalla mig besatt men jag säger bara att låten är grymt bra.





NERVÖS!

Gaaaah! Första dagen på jobbet själv! Jag är bara liiiite nervös! Dessutom är det jättemkt reklam så de kommer att bli dubbelt så mkt som förra veckan..+ de tråkiga vädret, kmr få cykla i spöregn i shorts! Nu innan jag åker sitter jag och råpluggar gator på eniro! Önska mig lycka till!

Farmor <3

Pappa började rensa efter farmor här hemma.. Han gav mig en kartong jag aldrig sett förut och sa titta om det är någonting du vill ha. Jag hittade mkt som föll i min smak.. Inte trodde jag farmor hade så många snygga saker:D
Och en sak till.. Min pappa tänkte slänga två av hans jeans.. Jag testade dom bara för skojs skull och de passade!:O måste vara ett par sådana "systrar-i-jeans-jeans" Jag slänger in en bild på pappa så får ni se hur lång och smal han är 194 cm lång exakt..



Kreta

Jag längtar så till Kreta och Platanias.


partie al night!

Igår var det fest hemma hos Malin och Ida! Gud vad roligt det var! Mkt snack med nya människor, Match'makin och ja allmänt roligt:D Jag och stina vandrade hemmåt från nävertorp vid 3 vilket resulterar i en chilldag för mig idag! Har nyss dragit mig ner till stan, köpt 3dje boken i twilight-serien och lite godis så nu blire myyys!


Söta värdinnorna!



och bara en bild på stina och mig för den är så söt!

Toga!

Igår vart de togafest hemma hos Maja! I all min stress innan tittade Malin och Helga förbi och hjälpte mig samt gjorde sällskap bort till festen. Det blev en del dans och studsmattehoppning. Rolig kväll! Här har ni några snygga bilder på våra skapelser av lakan,nål, tråd och säkerhetsnålar!










I really want you to want me - James blunt.

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MINA GLASÖGON!! Vad tycks?:D




Har umgåtts med mamma hela dagen. Vi har gått ner på stan jag köpte den andra twilightboken(t.h). Jag kan verkligen inte sluta läsa.. har precis läst klart den första(t.v) och bara måååste läsa mera.


Kalimera!

Börjar öva upp grekiskan här litegranna, det är inte så långt kvar tills vi åker nu:) + jag kmr jobba hela veckorna fram över så de kmr gå ännu fortare:D
Jag glömde säga att igår var vi på smultronstället och firade Jessica! Vi åt varsin smarrig glass och efter några timmar åkte vi hem till Malin och tittade på filmen systrar i jeans, vilket får mig att längta ännu mera till Grekland!

Min glass

Idag ska jag bara ta det lugnt och inte ha någonting planerat. Insåg att jag inte har varit själv utan planer sen i torsdags.
Puss och Kram!

greeece

Ujujuj vad man har hållt igång i helgen. Malin var här från fredagkväll till lördagkväll och vi gjorde allt möjligt mysigt:) Sen strax efter att malin gått hem lagade jag mat åt mamma, blåmusslor som jag oxå smakade för första gången. Helt okey, de kan bli fler gånger:)

Sedan var det att dra vidare till Hedvigs place. Där var det drinkkväll som väntade med the old gang. Många drinkar provades, klassikern sanning eller sanning kördes och snappsvisor med gettrall sjöngs och fram emot klockan 4 började jag och Stina vandra hemmåt. Riktigt lyckad kväll!

sunshine?

oh, idag skiner solen ute.. det måste utnyttjas! Det är flyttdag idag och jag ska över till mamma. om det inte vore för all packning skulle jag lätt knalla över men måste ist vänta på skjuts. hm.. kanske ska köra på en sån här livsstil där man rymmer allt man äger i en ryggsäck.. haha

Idag har jag faktiskt varit duktig och varit och tränat. Till min stora förvåning så hade jag fått ett nytt shema!:D Skitkul med lite nya utmaningar som man verkligen måste ge allt. Tex fick jag börja med hopp och springa på löparband.Hihi superkul!

Nu ska jag packa ner allt som ska över till mami. Ikväll kmr Malin över och vi ska göra hemlagad pizza och bara chilla!
Ha en bra dag ! Puss!


tråkväder

När det är sånt här tråkväder blir jag helt anti! Jag skulle ha tränat idag men vill knappast gå ut och eftersom gymmet på sjukhuset stänger om en halvtimme så är de ingen idé så jag skjuter upp det tills imorron;)

Jag har precis avnjutit en banansmoothie. Det var länge sen jag gjorde den, jätteenkel, mjök,banan och vaniljsocker= mums! Jag har lovat mamma att hjälpa henne att städa trapporna idag men som sagt.. jag vill INTE gå ut! Det blir väl ¨på med regnjackan och börja cykla. Jag saknar de fina vädret.


mumsi

Idag har jag varit ute i valla hos la familia fredriksson, det var mysigt. Sen träffade jag Stina och Jw och vi åkte ner till djulö herrgård för kakbuffe:D tog en jättebra bild med mobilen men hittar inte sladden suck. visst är det irriterande?
Däremot har jag tagit lite bilder från gårdagen. Jag testade nämligen 2 nya recept, till förrätt marinerade räkor och huvudrätt skaldjurssoppa från manhattan. Allt från viktväktarna vilket betyder smalmat:)





 Mitt hår börjar bli långt igen.. eller ja inte "ner-till-rumpan-lång" jag har ju en bit kvar. Men de är lite kul för om jag sätter upp bakhåret(eller vissa fall när det faller bak på ryggen) så ser de ut som att jag har page.






Godmorgon

om 1,5 h kommer maria tillsammans med sin syster hit och ska klippa sig. Innan måste jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Men här kommer iaf några fler bilder från Göteborgsresan:)



dagens fynd

♦Köpte en BH, välbehövt
♦Köpte ett sött fodral till saxarna, efterlängtat
♦Köpte en söt topp på rean idag. 129 kr.
jag tar ett suddigt kort med camen får ni se.


090705

Har nyss njutit av en god middag bestående av Nachostallrik från Coffeahouse. Riktigt smarrigt är det.
Har spenderat hela dagen med mamma, hon har gjort illa sin hand och måste gå med bandage, hon får göra allt utom en sak.. Jo DISKA! det överlåter hon till mig, skulle vilja se ett intyg på de va;)

Jo just det, all shopping från göteborg antar jag att ni är nyfikna på;) Här får ni lite bilder

    
+ bikini och glasögon som blir hemskickade om några dagar.

Home sweet home!

Är hemma efter 5 dagar i göteborg. Imorron lägger jag upp lite bilder från veckans fynd och upplevelser!
Nu ska jag Sova gött. Kankse läsa lite ^^ hihi!

Gbg love

Är nu hos min kära syster i Göteborg. De bor jäättefint, jag har nämligen inte varit i deras nya lya. Jag anlände kl 11.20 till gbg och vi lämnade snabbt av grejerna för att dra oss vidare mot havet. Fram till klockan fem blev det att steka på klipporna och till och med ett dopp i saltvattnet blev det.

Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och imorron blir det antagligen stek igen. Systra mi har jobbat hela sommaren fram tills nu och har bara lääängtat till dessa soldagar.
Nu efter att min syster kommer ut ska jag hoppa in i duschen och få bort allt saltvatten.

Pusspuss!

RSS 2.0